Dieta Dukan este un program de pierdere în greutate formulat de un nutriționist care constă în 4 faze menite să te ajute să atingi și să îți păstrezi greutatea potrivită pentru tot restul vieții. Dieta elimină număratul caloriilor și în schimb se bazează pe proteine slabe,consumul de cantități mari de apa, mersul pe jos în fiecare zi și permite consumul nelimitat din cele 100 de mâncăruri.

Dietă Dukan este creață pentru a ajută oamenii să evite capcanele obișnuite și să obțină un control sănătos și de durată lungă a greutății lor. Acest articol este destinat a fi un doar un rezumat al dietei. Pentru mai multe informații, încurajăm cititorii să citească cărțile despre dieta Dukna.

Dieta Dukan – o cale personalizată către succes

Găsirea propriei greutăți adevărate : Greutatea adevărată a fiecărui om este unică și se bazează pe răspunsurile la câteva întrebări scurte. Înainte de a începe, cei care vor să urmeze această dietă își calculează “adevarata” greutate-o greutate realistă și sănătoasă care poate fi atinsă și menținută pe parcursul întregii vieți. Membrii își pot găsi “greutatea adevarata” și să se înregistreze pentru ajutor pe pagină DukanDiet.com

Ajutor plin de compasiune: Ajutorul oferit de dieta Dukan este singurul program online de pierdere în greutate care este cu adevărat personalizat, interactiv și online în fiecare zi. Consilierii nu renunță niciodată la clienți. Consilierii își adaptează abordarea la profilul și stilul de viață al oricărui om ce urmează această dietă, ceea ce este esențial pentru succesul pe termen lung.

Înainte de a începe dietă Dukan (apropo, vezi aici siteul dietei versiunea romaneasca), membrii își găsesc greutatea adevărată și răspund unui chestionar cu 80 de întrebări care definesc în cel mai mic detaliu un program personalizat. Programul este ajustat în fiecare zi în funcție de un raport scurt din ziua precedentă. Și-la mai puțin de 1 dolar (3,8 lei) pe zi, Consilierea online oferită de dietă Dukan costă mai puțin decât orice alt program online pentru diete.

-Te simți satul cu târâte de ovăz: Tărâțele din ovăz scad absorbția zahărului, scad colesterolul, creează o senzație de sațietate și absoarbe 5 procente din aportul zilnic de calorii. Tărâțele de ovăz reprezintă piatră de temelie a dietei Dukan și este consumat zilnic în toate fazele.

Cum funcționează: 4 faze că să atingi și să îți menții greutatea adevărată pentru toată viață

  • -Faza 1- Atac: prima fază da un start puternic dietei și are drept rezultat o pierdere imediată în greutate, de obicei între 1,3 și 3 kg. Fază de atac durează doar între 2 și 7 zile, timp în care cei care urmează această dietă pot mânca 68 de alimente bogată în proteine în cantități nelimitate.
  • -Faza 2- Croazieră: În această fază se atinge greutatea adevărată, cu o pierdere în greutate de aproximativ 450 de grame odată la 3 zile. Sunt adăugate 32 de legume în fază de croazieră și o pierdere în greutate gradată, dar constanța, este obținută prin alternarea zilelor dedicate proteinelor pure cu zile în care se consumă proteine și legume.
  • -Faza 3-Consolidare: Faza de Consolidare este cea mai importantă din program, întrucât previne reluarea în greutate pe care corpul va încerca să o obțină în mod natural. Această fază durează câte 5 zile pentru fiecare 450 de grame pierdute în greutate. În timpul fazei de consolidare, fructe, pâine, brânzeturi și produse cu amidon sunt reintroduse în meniu, pentru a permite corpului să se obișnuiască iar cu mâncărurile care erau interzise în primele faze,

Faza 4 – Stabilizare: aceasta este faza cea mai importanta din Dieta Duan si faza care, din punctul meu de vedere trebuie tinuta in permanenta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.