vigrx marirea penisului

VigRX Plus chiar functioneaza in marirea penisului?

Producatorii pastilelor VigRX Plus pentru marirea penisului promit cateva efecte pozitive – imbunatatiri masive ale erectiei, mareste apetitul sexual…si desigur creste dimensiunea penisului atat in lungime cat si in grosime. Desigur, aceste promisiuni au mai fost făcute de multe ori. De fapt, în ultimii ani, unele companii de acest gen au fost date în judecată pentru publicitate falsa.

Deci, este VigRX Plus diferit fata de celelalte produse?

Sa fiu sincer? Mi-aș dori asta: pentru ca la prețul de 270Lei pe luna nu este o investitie prea ieftină. Dar din nou, dacă chiar funcționează, majoritatea barbaților ar fi de acord ca 270Lei pe luna este un preț mic de plătit.

vigrx marirea penisuluiO baza solida: Un lucru este sigur, produsul original VigRX – lansat pe piața acum mai bine de 10 ani – este una dintre putinele pastile cu o reputație de necontestat. Asta este din cauza ca formula originala a combinat cu perfectie atât  imbunatatirea circulatiei sangelui cât și ingredientele de marire a testosteronului; o formula ce ofera o erectie extrem de firma și masivă și marirea masivă a apetitului sexual.

Produs cu standarde de aur: Vestea buna este ca noua generație mult asteptata de pastile VigRX – numita VigRX Plus – păstrează toate calitățile ce au făcut ca formula originala să fie atât de puternica; mulțumită acestui lucru, nu este nici un dubiu ca VigRX Plus este cel puțin la fel de bun ca și cel original.

Dupa cum spunea si Nick pe blogul despre marirea penisului desigur, la aproape 240 lei în plus, ne așteptam la mai multe de la VigRX Plus. Ce s-a schimbat pentru a justifica cei 240 lei extra?

VigRX …Plus mai mult

Ei bine…au fost adaugate 3 ingrediente la formula originala VigRX; care conform producatorului, produce un supliment ce „functioneaza mai bine decât originalul VigRX” O declarație indrazneata!!!

Care sunt acesete ingrediente noi? În primul rând, producatorii au inclus doi compusi pro-sexuali pentru a mari efectele primare ale suplimentului.

Damiana – foarte cunoscută pentru proprietatile de marire a fluxului sanguin, la fel ca și Tribulus – un vechi produs folosit de bodybuilder  care în urma testelor clinice a reușit sa crească nivelul de testosteron. Ambele ingrediente au fost adaugate.

Rezultatul? O formula ce conține aproape toate ingredientele admisibile și testate clinice; care cu alte cuvinte îți vor oferi erectii cum nu ai mai avut vreodată.

O formula de absorbtie mai buna.

Dar al trei-lea ingredient din formula VigRX Plus este cel mai interesant. Pentru a maximiza puterea de absorbtie a corpului (și prin urmare sa optimizeze efectul lor) VigRX Plus a inclus și un component nou cunoscut sub numele de Bioperina.

Acesta este un compus ce și-a dovedit eficiența în creșterea absorbtiei gastro-intestinale a ingredienteleor ce au trecut regulile severe din Statele Unite.

https://www.youtube.com/watch?v=QkUno4QS1H8

Conform cercetatorilor „absorbtia gastro-intestinala a nutrientilor a fost masurata de cantitatea prezenta în sânge, aceasta crescând dramatic când a fost administrat Bioperine.”

De fapt, testele clinice au arătat ca Bioperine poate crește cantitatea de nutrienti primita cu aproximativ 60% – crescând potenta oricarui supliment în mod semnificativ.

Chestia interesantă este ca noul VigRX Plus este singura formula de suplimente pentru bărbați ce conține acest multiplicator bio; ceea ce înseamnă ca, în comparație cu competitia, mult mai multe ingredientele active din VigRX Plus intra în sânge.

Combinand eficiența bruta al lui VigRX Plus cu creșterea ratei de absorbtie de 60%, nu necesita multă imaginatie pentru a realiza cât de puternice vor fi efectele.

vigrx marirea penisului fake

Deci VigRX Plus chiar funcționează?

Nu e nicio îndoială  VigRX Plus nu îți va crește  apetitul sexual și promova cele mai puternice erectii pe care le-ai experimentat. Chiar dacă formula originala a fost destul de eficiența, cu adaugarea de Bioperin, în particular, VigRX Plus va face treaba și mai bine.

Deci dacă dorești un supliment de marire pentru a împinge dimensiunile erectiei pana la limitele absolute, VigRX Plus va face treaba mult mai bine decât pastilele pentru penis valabile. Erectiile tale vor arata asemenea unui cauciuc umflat peste presiunea maxima.

Leave a Comment