Top trei probleme cu care se confrunta femeile

Orice femeie, indiferent de varsta sau statut material, trebuie sa se simta sigura pe sine. Insa, increderea in fortele proprii este data si de un trup care sa arate bine. Acest lucru nu este usor de obtinut, fara un stil de viata organizat si sanatos. Iar in cazul in care acest lucru nu va suna familiar, in acest material vom discuta despre cele mai comune probleme care ameninta frumusetea corpului doamnelor si domnisoarelor, oferindu-va in acelasi timp si cateva remedii care nu dau gres. Iata despre ce este vorba.

Probleme frecvente ale femeilor:

  • Celulita
  • Kilograme in plus (in special in zona abdomenului si a coapselor)
  • Riduri

Remedii pentru un trup in forma pentru femeile cochete:

Masaj cu ventuze. Va vine sa credeti sau nu, masajul cu ventuze este un remediu excelent pentru toate cele trei probleme amintite anterior: celulita, kilograme in plus, riduri. Cum functioneaza acesta mai exact? Ei bine, asa cum indica si denumirea, masajul cu ventuze include aplicarea unor accesorii speciale pe corp, pentru a absorbi grasimea sau a netezi cutele inestetice cauzate de riduri. Aceste accesorii se numesc ventuze si pot fi confectionate din cauciuc sau sticla. Ventuzele din sticla sunt adesea preferate deoarece nu lasa urme pe corp. Insa, daca vreti sa beneficiati de acest remediu, trebuie sa mergeti la o clinica specializata. Nu aplicati ventuzele de unele singure, deoarece nu veti obtin rezultatele asteptate. Pe de alta parte, tineti cont de faptul ca masajul cu ventuze nu este asa dureros cum se vehiculeaza.

Alimentatie sanatoasa. Atat celulita, cat si greutatea in plus sau ridurile pot fi eliminate cu ajutorul unor diete sanatoase. Acestea includ alimente cat mai naturale, precum fructele si legumele. Insa, nu trebuie ignorat nici aportul de calciu, provenit mai ales din lactate sau proteinele. Dincolo de acest lucru, o alta recomandare buna este renuntarea la obiceiurile daunatoare cum ar fi fumatul sau alcoolul. Acestea din urma sunt recunoscute pentru faptul ca pot duce la aparitia ridurilor, surplusului de grasime si celulitei.

Sport. Din pacate, doua dintre problemele mentionate anterior, respectiv celulita si surplusul de grasime, se rezolva si prin intermediul exercitiilor fizice specifice. In felul acesta, nu este suficienta doar o alimentatie regulata si masajul cu ventuze, ci este nevoie si de cateva exercitii bune, care sa duca la eliminea problemelor.

In acest sens, aveti doua solutie: fie puteti apela la sfaturile unui antrenor care poate face recomandari si in ceea ce priveste dieta, fie alegeti varianta de a va documenta pe cont propriu, citind ceva pe Internet, intr-o carte de profil sau in revistele de specialitate. Insa, varianta cea mai buna, este cea a consultarii unui specialist. Acesta poate face recomandari care sunt cu adevarat testate. Totodata, este important de retinut faptul ca o dieta care se potriveste unei persoane nu va da acelasi randament in cazul altei persoane. Plus ca, atentie, mare parte dintre informatiile vehiculate pe Internet nu sunt in totalita corecte. Iar atunci cand vine vorba de sanatate, este bine sa nu faci niciun fel de compromisuri sau greseli.

Leave a Comment