prezervative durex

Prezervative Durex – o legenda printre metodele de contraceptie

Daca esti preocupat de o viata sexuala sanatoasa, atunci vei gasi acest articol interesant. Am decis sa vorbim putin despre brandului de preservative existente pe piata. Si am ales sa incepem cu Durex – o legenda in ceea ce priveste industria metodelor de protectie. De ce? Pentru ca Durex creeaza produse de calitate, fiind apreciat de milioane de consumatori. Pe langa asta, Durex are o multime de campanii interesante care nu reprezinta doar marketingul de a-si vinde produsele, ci de a informa populatia despre importanta sexului responsabil, adica a celui protejat.prezervative durex

Dincolo de asta, Durex nu se fereste sa vorbeasca despre subiecte tabu cum ar fi metodele a spori placerea in timpul partidelor de sex sau despre cum o viata sexuala responsabila nu inseamna doar sa ne ferim de sarcinile nedorite, ci si de temutele boli cu transmitere sexuala. Dar haideti sa cunoastem mai bine acest brand de renume.

Pe scurt, cateva informatii despre Durex

Producatorul de prezervative Durex are peste 80 de ani de experienta. Activitatea sa in aceasta industrie a inceput in 1915 si de-a lungul anilor s-a dezvoltat considerabil. Astfel, a rezultat o gama variata de prezervative de diverse dimensiuni. In anul 1915, fabrica Durex, infiintata in LA Jackson vindea atat prezervative, cat si diverse consumabile folosite in frizerii. Prezervativele erau importate.

Anul 1950 a fost destul de important, deoarece Durex a lansat primul prezervativ lubrefiat. Acesta a reprezentat o adevarata revolutie in ceea ce inseamna industria placerii.

Si anul 1970 este unul important, deoarece Durex s-a hotarat sa lase la o parte pudibonderia si sa-si faca reclama inteligenta in mai multe tari, sustinand sexul protejat.

Probabil sunteti deja familiarizati cu simpaticele cutiute de la Durex. Acestea au diverse culori, fiind ideale pentru toate tipurile de utilizatori: cei care prefera un plus de siguranta, pentru a se simti bine in timpul actului sexual, cei care vor o varianta mai subtire, pentru a simti mai intens placerea, cei care cauta

Avantajele folosirii produselor din gama Durex

Acestea sunt rezistente. Si nu reprezinta doar cuvinte mari, pentru a descrie un producator. Prezervativele sunt chiar rezistente deoarece ele reprezinta un proces laborios de obtinere si o serie de teste stricte pe care trebuie sa le treaca. Acestea sunt create de experti care stiu cat de important este ca utilizatorul sa se poata baza pe metodele de protectie. Pana la urma, in joc este sanatatea sa.

Unul dintre cele mai importante teste pe care trebuie sa-l treaca prezervativele Durex este cel al aerului. Astfel, acestea sunt umflate, iar apoi testate pentru a nu se sparge. Conform testului, aceste prezervative pot tine pana la 40 de litri de aer.

De asemenea, semnificative esantioane cu prezervative sunt umplute cu apa, pentru a nu exista riscul ca aceste sa prezinte diverse fisuri. Pe langa asta, prezervativele trec si prin importante teste dermatologice, astfel incat sa nu provoace reactii adverse la nivelul pielii celor care aleg sa le foloseasca.

Durex este orientat spre dezvoltare si inovatie. Zi de zi expertii lucreaza la a gasi noi metode pentru a imbunatati considerabil calitatea prezervativelor comercializate pe piata.

Leave a Comment