boxe-portabile-pe-diverse-categorii

Cele mai bune boxe portabile pe diverse categorii

Exista o boxa portabila Bluetooth pentru fiecare dintre noi, indiferent ca dorim una care exceleaza pe partea de sunet, de bas sau o boxa pe care sa o putem lua in drumetii pe munte.

Dupa testarea a mai mult de 30 de boxe Bluetooth de toate formele si dimensiunile, per total cea mai indicata ni se pare Fugoo Style, datorita calitatilor sale audio excelente, a design-ului compact si gratie faptului ca este rezistenta la apa si are o durata de viata a bateriei foarte mare. Daca sunteti in cautarea unei boxe cu caracteristici de top, atunci o varianta mai buna ar fi iRoar Creative.

Daca doriti o boxa pe care sa cheltuiti sub 450 de lei, atunci JBL Flip 3 este o alegere ideala. O boxa high-tech este Amazon Echo, o boxa portabila care va permite sa faceti totul. Exista foarte multe boxe portabile disponibile, astfel incat va invitam sa urmariti articolul pe larg.

Cea mai buna boxa portabila per total: Fugoo Style

Durata viata baterie: 40 de ore

Rezistenta la apa: Da

Comenzi vocale: Da (prin Siri sau Google Now)

Durabilitate, stil si un sunet minunat – boxa portabila Fugoo Style le are pe toate. Dispozitivul desi mic, si ultraportabil, scoate un sunet puternic si de calitate, mai puternic decat o boxa de doua ori mai mare. De asemenea, o actualizare recenta de firmware, va ofera mai multe stiluri pentru sunet care sa va ajute sa o folositi optim in diferite medii de ascultare.

Daca toate acestea nu sunt de ajuns, trebuie sa mai stiti ca Fugoo Style este rezistenta la apa, praf, zapada si la socuri. Daca va plictisiti de infatisarea ei, ii puteti schimba aspectul prin intermediul unor huse special realizate pentru aceasta boxa Bluetooth. O alta caracteristica de top, pe care nu o veti mai gasi la multe boxe portabile, este durata de viata a bateriei de 40 de ore.

Cea mai buna boxa portabila sub 250 de lei: Anker SoundCore

Durata viata baterie: 24 de ore

Rezistenta la apa: Nu

Comenzi vocale: Nu

Anker SoundCore este o boxa portabila ce va ofera cea mai buna calitate a sunetului si cea mai buna durata de viata a bateriei pentru mai putin de 250 de lei. Acest monstru-minuscul asigura un bas puternic si o voce bogata, iar bateria va rezista pana la 24 de ore de redare continua. In plus, dimensiunile sale foarte mici, o fac perfecta de transportat in geanta.

Cea mai buna boxa portabila rezistenta la apa: UE Roll 2

Durata viata baterie: 9 ore

Rezistenta la apa: Da

Comenzi vocale: Nu

Boxa noastra portabila favorita sub 450 de lei a devenit chiar mai buna – UE Roll 2 are acum un sunet si mai puternic si mai clar. Design-ul compact si rezistent la apa, precum si sunetul de o calitate exemplara, face ca aceasta boxa sa fie perfecta pentru mers la piscina. Noua boxa vine intr-o gama de culori distractive, iar o aplicatie dedicata de smartphone va permite sa utilizati doua astfel de boxe simultan, pentru un sunet stereo de cea mai buna calitate.

Boxa portabila cu cele mai bune caracteristici: Creative iRoar

Durata viata baterie: 20 de ore

Rezistenta la apa: Nu

Comenzi vocale: Da

In cazul in care suma platita pentru o boxa portabila nu conteaza pentru dvs, boxa Creative iRoar este alegerea perfecta. Aceasta boxa high-end are o multime de caracteristici de top si interesante, inclusiv personalizarea sunetului, un microfon care va poate transforma vocea si suport pentru o serie de aplicatii suplimentare.

Poate fi folosita chiar si ca un SoundBar in miniatura datorita intrarilor optice disponibile. De asemenea, ofera un sunet exceptional cu un bas profund si puternic.

Cea mai buna boxa ultraportabila: JBL Clip 2

Durata viata baterie: 8 ore

Rezistenta la apa: Da, standard IPX7

Comenzi vocale: Nu

Boxa portabila JBL Clip 2 este favorita noastra in categoria boxelor de mici dimensiuni. Ofera o buna calitate a sunetului, rezistenta crescuta la apa si o baterie care ajunge pana la 8-10 ore de functionare continua. Este o alegere inspirata daca sunteti in cautarea unei boxe ultraportabile, suficient de mica pentru a intra in buzunar si care sa ofere sunete de calitate si un bas bun.

Cea mai inteligenta boxa portabila: Amazon Echo

Durata viata baterie: N/A

Rezistenta la apa: Nu

Comenzi vocale: Da

Exista o multime de boxe Bluetooth disponibile, insa numai una poate functiona ca un asistent personal pentru dvs. Prin simpla utilizare a vocii, cu Amazon Echo puteti verifica starea vremii, reda o anumita melodie sau puteti chiar sa cumparati ceva online, fara a fi nevoit sa utilizati telefonul mobil. Echo poate face totul, de la a va citi o carte audio, pana la a controla lumina din casa. Din pacate, aceasta boxa nu dispune de o baterie, insa cu siguranta veti trece peste acest aspect avand in vedere ca este o boxa atat de distractiva.

Leave a Comment