mini-trepiede

Cele mai bune mini trepiede pe care le puteti cumpara

Deci, vreti sa duceti abilitatile de fotografiere cu smartphone-ul la nivelul urmator si sunteti gata sa cumparati un trepied pentru telefon? Dar ce trepied este cel mai potrivit pentru smartphone-ul dvs? Pentru a va ajuta, am facut o lista cu cele mai bune trepiede si mini trepiede pentru smartphone-uri, disponibile in acest moment pe piata. Toate sunt usoare si foarte usor de purtat cu dvs.

Cel mai bun mini trepied: LOHA

Universal compatibil atat cu iOS cat si cu Android, stabilitatea excelenta oferita de LOHA permite inregistrarea de imagini cinematografice, atat in modul portret cat si peisaj. Picioarele sale flexibile va permit sa faceti fotografii si clipuri intr-o varietate de unghiuri si pozitii.

Doriti sa agatati acest mini trepied de o ramura de copac? Nici o problema. Vreti sa il asezati pe un birou? Fara efort. Si la cele 160 de grame pe care le are, LOHA este un mini trepied mai usor decat majoritatea competitorilor directi.

Acest lucru se datoreaza partial materialelor premium din care LOHA este construit. Producatorul cu acelasi nume, este atat de sigur ca veti adora acest trepied pentru telefon incat va ofera garantie pe viata si va returneaza banii integral in orice moment returnati produsul.

Cel mai bun mini trepied Bluetooth: CamKix

CamKix este un kit format dintr-un mini trepied si o telecomanda Bluetooth fara fir, capabila sa declanseze camera foto de la o distanta de 10 metri. Pachetul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor Android si iOS de pana la 3,8 inch latime (Atentie, nu in diagonala). I

ar cu o greutate de numai 280 de grame este un trepied portabil. Atunci cand este strans, acest mini trepied poate functiona pe post de selfie stick, cu un grip foarte bun.

Trepiedul este construit din materiale premium de inalta calitate si este echipat cu picioare din cauciuc pentru a nu aluneca pe orice fel de suprafata il veti pune.

CamKix este foarte solid si intotdeauna pregatit pentru capturarea actiunii. Suportul pentru smartphone are o flexibilitate de 90 de grade si poate fi mutat atat in modul portret cat si peisaj.

Cu o stabilitate excelenta care va permite sa obtineti filmari de calitate, un pret in concordanta cu concurenta si o telecomanda fara fir Bluetooth, CamKix este un produs foarte usor de recomandat.

Cel mai bun micro trepied: Joby GripTight

Cand vine vorba de un trepied care este cu adevarat de buzunar, micro trepiedul Joby ar trebui sa fie prima dvs alegere. Este un trepied foarte mic care se potriveste telefoanelor inteligente cu o latime cuprinsa intre 2.1 – 2.8 inch, dar exista si un model putin mai mare care se potriveste smartphone-urilor mai mari, cu o latime de 2.7 – 3.9 inch.

GripTight este mai mult decat compact, este foarte portabil, el putand fi chiar atasat cu un inel, ca si breloc la chei. Suportul de telefon din aluminiu va permite o inclinare de 36 de grade in orice directie, pentru a capta in mod adecvat orice fotografie sau clip doriti.

Aliajul zinc-aluminiu din care este construit este de buna calitate, manerul este imbracat in silicon iar picioarele in cauciuc. Toate acestea fac ca GripTight sa se simta ca fiind construit pentru a rezista mult timp.

Cel mai bun mini trepied ca inaltime: eCostConnection

Trepiedul pentru telefon eCostConnection de 50 de inch este exact ceea ce aveti nevoie pentru a face fotografii cu telefonul de la nivelul capului, fara sa va aplecati.

Nu lasati constructia din aluminiu sa va pacaleasca, pentru ca la doar 430 de grame este un trepied usor, care se va adapta cu usurinta nevoilor dvs. Este un trepied construit atat pentru dispozitivele Android cat si pentru cele iOS, suportul telefoanelor inteligente fiind extensibil, iar latimea maxima este de 3.4 inch.

Un indicator pe baza de bule va ajuta sa verificati cand trepiedul este perfect drept montat, iar capul ce se misca in trei directii va permite sa captati fotografii si videoclipuri in aproape orice directie doriti. Suportul trepiedului este capabil sa se roteasca, astfel incat veti putea folosi telefonul atat in modul portret cat si peisaj.

Din pacate au existat cateva plangeri mici cu privire la durabilitatea picioarelor in timp, insa depinde foarte mult si de modul in care exploatati acest trepied si de cat de multa grija aveti de el.

Leave a Comment