Review boxa portabila Audio Pro Addon T3

Am fost destul de multumiti de boxa portabila Audio Pro Addon T10 testata acum cateva luni, astfel incat am dorit cu destul de mult interes sa testam si aceasta boxa, T3. Aceasta nu arata mult mai diferit decat fratele mai mare, avand in continuare aproape acelasi design, singura mare diferenta fiind lipsa receptorului IR.

La fel ca si boxa Bluetooth T10, T3 vine si ea in diferite culori, inclusiv verde, alb, negru si portocaliu, iar toate modelele include un maner din piele in partea de sus, care este foarte util.

Avand in vedere ca aceasta boxa are si baterie incorporata, manerul este cu atat mai binevenit, pentru ca probabil o veti transporta in mai multe locuri.

Totusi, aceasta boxa nu este una pe care v-ati dori sa o puneti intr-un rucscac si sa o luati in calatorii, deoarece T3 are aproximativ 2 kg. Cu toate acestea, pentru o boxa portabila pe care o tineti acasa sau in curte, greutatea este una ok. Ca si dimensiuni, boxa are 215x135x115mm.

Constructia de calitate si materialele premium folosite va dau o senzatie de liniste atunci cand utilizati boxa. Este foarte bine finisata, cu colturi si margini rotunjite frumos si cu doua picioare scurte pe partea din fata, ce au rolul la dispersarea sunetului.

Pe partea superioara a acestei boxe portabile veti gasi un rand de butoane finisate intr-un mod foarte atractiv, metalice. Din punctul nostru de vedere se putea face si cu mai putine butoane, avand in vedere ca exista un buton dedicat pentru asociere precum si butoane separate pentru a face trecerea de la Bluetooth la conexiunea auxiliara.

Cele doua din urma puteau fi combinate foarte usor intr-unul singur, iar butonul de asociere putea sa lipseasca si el, avand in vedere ca majoritatea boxelor portabile de acum fac acest lucru direct prin apasarea butonului Bluetooth.

Pe partea din spate, boxa are un port USB pe care il puteti utiliza pentru a incarca telefonul de exemplu. Cu toate acestea, iesirea are numai 5V / 1A, asadar telefonul nu se va incarca prea repede, iar acel port USB nu-l puteti utiliza nici pentru a reda de pe un stick USB.

Addon T3 ofera un sunet foarte puternic pentru dimensiunea si pretul acestei boxe. Cu toate acestea, la redarea frecventelor joase nu ofera o calitate de invidiat. Sunetul este unul destul de cald, un sunet pe care unele persoane il vor agrea, eu personal prefer sa fie mai transparent. Ce ne-a placut foarte mult este faptul ca nu exista distorsiuni, indiferent de volum.

Autonomia bateriei reincarcabile are o valoare excelenta de aproximativ 30 de ore la un volum mediu, sau 12 ore de muzica continua daca ascultati la volum maxim, asadar bateria este mai mult decat suficienta pentru orice situatie, indiferent ca vorbim despre o petrecere, un gratar sau o iesire la piscina.

Per total, putem spune multe lucruri despre boxa Audio Pro Addon T3, pe scurt insa, aceasta boxa este la fel de impresionanta ca si T10 din punct de vedere al design-ului, iar includerea unei baterii o face sa fie o alegere mult mai buna.

Leave a Comment