cafea negra celulita

6 Sfaturi pentru a pierde și a vă menține greutatea, după 30 de ani

Bună fetelor. Odată ce ajungeți la 30 ani, corpul vostru nu va mai fi la fel ca înainte. Nu mai este la fel de tânăr și în formă ca în trecut, și de aceea va trebui să aveți mai multă grijă. În plus, tindem să devenim leneșe, iar menținerea în formă ajunge să ocupe un loc de fundal. Dacă tocmai ați ajuns sau sunteți pe cale să ajungeți la 30 de ani, iată câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți, pentru a adopta un stil de viață sănătos.

 Începeți detoxifierea cu apa

Din moment ce metabolismul tinde să încetinească odată cu înaintarea în vârstă, va trebui să începeți să includeți băuturi de detoxifiere, în rutina voastră. Începeți fiecare zi cu un pahar de apă detoxifiantă, pentru a îndepărta toxinele și pentru a arde greutatea în exces. De asemenea, odată la câtva timp, înainte să va culcați, puteți să beți o băutură de pierdere în greutate, pentru a vă curăța corpul dinăuntru, în timpul somnului adânc.

Un mic dejun bogat în proteine

Chiar dacă doriți să pierdeți în greutate sau să vă mențineți greutatea curentă, nu omiteți, pentru orice cost, micul dejun, ci asigurați-vă că alegeți o masă sănătoasă, bogată în proteine. Încercați să adăugați albușuri de ou, unt de arahide, cereale, brânză de vaci, iaurt grecesc și alte alimente nutritive, micului vostru dejun. Un mic dejun adecvat vă va asigura că nu vă va mai fi foame din când în când și va preveni gustările nesănătoase.

 Încercați Cafeaua Neagră

Cafeaua neagră este bogată în antioxidanți și sporește metabolismul. Odată la câtva timp, renunțați la lapte și optați pentru cafea neagră fără zahăr. De fapt, beți-o chiar înainte să faceți exerciții fizice și veți observa creșterea nivelului vostru de energie.

cafea negra celulita

PS. Cafeaua neagra poate aduce de asemenea beneficii foarte mari in tratamentul celulitei. Chiar recomand sa o folositi si in timpul curelor anti celulitice daca starea de sanatate va permite. In acest sens, va recoman sa discutati cu un medic.

Nu uitați de cardio

Exercițiile cardiovasculare, făcute de 4-5 ori pe săptămâna, sunt necesare pentru a vă menține corpul activ și în formă. Pe lângă că vă vor menține greutatea sub control, vă asigură sănătatea inimii, lucru benefic pentru înaintarea în vârstă. Mai mult, cu toții știm cât de importante sunt exercițiile cardiovasculare pentru pierderea în greutate.

Începeți să ridicați greutăți

Lăsați-mă să încep prin a spune că antrenamentul pentru musculatură nu este inamicul vostru și nu veți dezvolta mușchi ca ai unui bărbat, fără a utiliza steroizi și hormoni în exces. Așa că nu va faceți griji și optați pentru antrenamentul cu greutăți. Antrenamentul cu greutăți este un mod excelent de a arde grăsimea în exces și de a menține fermitatea pielii. Cu ajutorul unui antrenament cu greutăți adecvat, veți observa schimbări mai rapide în mărimea hainelor. Doar începeți cu greutăți mai ușoare, apoi optați pentru unele mai grele pe măsură ce progresați.

 Numărați-vă pașii

Aceasta este vârstă potrivită pentru a începe să vă numărați pașii. Obiectivul vostru ar trebui să fie 10000 – 20000 pași pe zi, dacă doriți să observați rezultate precum tonifierea corporală și pierderea în greutate. Descărcați o aplicație pentru numărarea pașilor sau cumpărați un pedometru pentru a vă asista.

2 thoughts on “6 Sfaturi pentru a pierde și a vă menține greutatea, după 30 de ani”
Leave a Comment