boxe-portabile-2021

Cele mai bune boxe portabile ale inceputului de an 2021

Boxele portabile au explodat in popularitate in ultimii ani, si aproape fiecare mare furnizor de produse electronice de consum are macar un model. Acestea pot varia foarte multe in dimensiune, forma si chiar tipul de conexiune pe care o folosesc, insa in lista de mai jos veti gasi cu siguranta macar o boxa portabila telefon potrivita pentru dvs. Inainte de toate, trebuie sa decideti pe ce tip de conexiune doriti sa mergeti.

AirPlay, Bluetooth, WiFi sau nici una?

AirPlay este tehnologia wireless de la Apple, care permite utilizatorilor de iPod, iPhone, iPad sau Mac sa asculte muzica din iTunes. Aceasta tehnologie poate reda muzica pe mai multe difuzoare simultan. Este un sistem wireless plin de caracteristici de ultima generatie, dar din pacate functioneaza numai cu produse mobile de la Apple. Nu veti putea pune muzica prin AirPlay de pe o tableta Android. De asemenea, boxele wireless AirPlay sunt in general mai scumpe decat cele care functioneaza prin Bluetooth, iar cele mai multe sunt semnificativ mai voluminoase si mai avide de putere. De asemenea, acestea tind sa ramana putin in urma comenzilor date de pe tableta sau smartphone, mai ales in cazul in care exista interferente in apropiere.

Bluetooth este varianta cea mai apropiata din punct de vedere al caracteristicilor de AirPlay, dar are si beneficiul ca suporta mai multe dispozitive. Bluetooth functioneaza prin asociere, astfel incat un dispozitiv va transmite unei singure boxe (daca nu se folosesc aplicatii dedicate). Totusi, boxele Bluetooth sunt mult mai ieftine decat cele AirPlay, iar marea majoritatea dintre ele pot functiona pe baterii reincarcabile, ceea ce le face mai usor de transportat.

Ca o alternativa la Bluetooth sau AirPlay, mai multe companii, cum ar fi Sonos, ofera sisteme care functioneaza direct prin conexiunea WiFi.

Ce tip de boxa portabila telefon?

In afara de tipul de conexiune fara fir dorit, trebuie sa va ganditi si la ce tip de boxa portabila doriti. Boxele mici alimentate cu baterii sunt utile pentru ca le puteti lua oriunde, dar acestea nu beneficiaza de sunetul puternic pe care boxele mai mari il ofera in general si bas-ul mai bogat. Totusi cele mari de obicei sunt mai scumpe si mai putin portabile.

Putere versus Portabilitate

Unele boxe portabile wireless, inclusiv cele care se bazeaza pe WiFi, pot fi destul de mari si astfel trebuie conectate la curent permanent. Acest lucru poate parea incomod, insa are si avantaje. Marimea si puterea constanta inseamna ca aceste boxe pot obtine un sunet mult mai puternic decat o boxa Bluetooth mica, aruncata in geanta.

La celalalt capat al spectrului de flexibilitate, sunt boxele portabile. Majoritatea boxelor Bluetooth au incorporate baterii de diverse capacitati. Acest lucru inseamna ca pot fi folosite cu usurinta in orice locatie doriti. Astfel de boxe sunt in general mai putin puternice decat boxele stationare, si de multe ori putin mai costisitoare, insa asta inseamna cu adevarat boxa portabila.

B&O Play Beoplay A1 – $249.00

B&O Play Beoplay A1 este o boxa portabila Bluetooth cu probabil, cel mai bun bas existent intr-o boxa asa compacta.

Amazon Echo – $179.99

Mai mult decat o boxa portabila, Amazon Echo este un asistent virtual, hub-ul de automatizare al casei si un gadget extrem de distractiv.

Audioengine HD3 – $399.00

Frumoasa si versatila, boxa Audioengine HD3 Bluetooth este excelenta si va ofera un sunet de inalta fidelitate prin intermediul cablului.

Bose SoundLink Mini II – $199.95

Minusculul Boxe SoundLink Mini II ofera cel mai bogat bas pe care il veti gasi intr-o boxa portabila de aceasta dimensiune, reusind totodata sa ramana echilibrata cu inaltele.

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless – $699.99

Cu un design iconic uimitor, si un pret pe masura, boxa portabila Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless ofera o calitate exceptionala a sunetului prin intermediul Bluetooth si WiFi.

EcoXGear EcoCarbon – $129.99

Robusta EcoXGear EcoCarbon ofera performante audio solide intr-unul dintre cele mai bune modele de boxa portabila telefon destinata utilizarii exterioare.

Harman Kardon Onyx Mini – $199.95

Harman Kardon Onyx Mini foera performante puternice prin Bluetooth, dintr-o carcasa modesta.

Libratone Zipp – $299.00

Boxa portabila Libratone Zipp ofera un sunet puternic prin Bluetooth, intr-un design atractiv, cu o serie de caracteristici suplimentare utile.

Sonos Play:1 – $199.00

Sonos Play:1 este cea mai accesibila boxa portabila multi-camera, fara fir, pe care am vazut-o pana acum.

Vifa Oslo – $549.00

Nu este deloc ieftina, dar boxa portabila danexa Vifa Oslo este una de mari dimensiuni, Bluetooth, care suna la fel de bine precum arata.

Leave a Comment