ventuza silicon

Afla care sunt beneficiile masajului cu ventuze din silicon

Masajul cu ventuze silicon este recunoscut de mii de ani in urma, iar pana in prezent din ce in ce mai multe persoane au inteles uimitoarele efecte pe care aceasta tehnica o are asupra organismului uman. Aceasta tehnica este recunoscuta chiar si in randul celebritatilor de la Hollywood care se declara extrem de incantate de masajul cu ventuze din silicon.

Cu toate ca pe piata exista mai multe tipuri de materiale din care sunt confectionate ventuzele pentru masaj, cele din silicon sunt cele mai recomandate si apreciate. Cu toate acestea, sunt folosite chiar si cele din sticla, bambus sau plastic. Celebrele ventuze silicon sunt mult mai recomandate datorita faptului ca sunt mai sigure, dar si mai usor de utilizat. In plus, scade riscul ca dupa ce sunt utilizate, pe piele sa ramana imprimate vanatai inestetice.

Top 3 beneficii ale masajului cu ventuze silicon

Beneficiile masajului cu ventuze silicon sunt destul de numeroase, insa in acest articol vom pune mai mult accent pe primele 3. Cu toate acestea, doar daca sedintele de masaj vor fi constante si realizate de o persoana specializata, se vor resimti si rezultatele dorite.

Pentru inceput, principalul avantaj al masajului cu ventuze consta in faptul ca stimuleaza activitatea intregului corp. Astfel, organismul se relaxeaza pe deplin. Cu ajutorul unor sedinte saptamanale care sa nu depaeasca 30 de minute, inclusiv starea de bine se va instala in organism. Astfel, cei care sufera de depresie sau de anxietate, se vor simti mult mai linistiti, intocmai pentru ca vor avea parte si de un somn mult mai odihnitor decat inainte.

Un al doilea esential beneficiu al masajului cu ventuze silicon consta in faptul ca elimina durerile musculare. Cel mai probabil, in ziua de azi, printre cele mai frecvent intalnite neplaceri sunt cele cauzate de durerile musculare, intocmai pentru ca am devenit destul de sedentari. Popularul masaj cu ventuze realizat in mod doesebit in zona picioarelui si a spatelui au rolul de a elimina durerile musculare, doar in cateva sedinte. Cu toate ca inca dupa prima jumtate de ora de masaj, coprul se va resimti vitalizat si totodata pe deplin relaxat, sunt necesare mai multe sedinte, astfel incat efectele sa fie de lunga durata. Pe langa durerile musculare, sunt inlaturate chiar si cele de cao. Pentru asta este insa nevoie sa se puna acces pe masarea fetei sau a ochilor.

Un al treilea si urias beneficiu al masajului cu ventuze silicon consta in faptul ca elimina celulita. Cu ajutorul unor sedinte de acest fel, insa si a unei diete corecte, intr-unelativ scurt, pielea va capata un aspect mult mai placut, mai sanatos si mai catifelat. Chiar daca se simt diferentele in doar cateva sedinte de masaj anticelulitic cu ventuze, inclusiv atunci cand se ajunge la rezultatul dorit, trebuie sa se continuie aceasta procedura. Cu toate acestea, in acest caz, este suficienta o singura sedinta o data la 2-3 saptamani pentru mentinere.

Masajul cu ventuze are numeroase beneficii, iar acestea sunt si motivele pentru care din ce in ce mai multe persoane opteaza la aceasta tehnica. Inclusiv celebritatile de la Hollywood se declara incantate de aceasta posibilitate de a-si reintineri pielea, de a scapa de durerile musculare, dar si de a se relaxa pe deplin.

ventuza silicon

Leave a Comment