Bosch KGV58VL31S

Bosch KGV58VL31S aduce siguranta

Siguranta alimentelor si a stilului alimentar in general tine de fiecare bucatar in parte dar in acelasi timp tine si de modul in care stabiliti conditiile de pastrare iar la aceasta situatie gama de frigorifice este cea mai importanta. Puteti sa va bazati pe ceea ce inseamna frigorificile pe care le aveti la dispozitie sau electrocasnicele pe care le aveti la dispozitie sau poate sunteti in cautarea unui model sau a unui produs nou si de incredere. Bosch KGV58VL31S poate fi ceea ce poate fi adus in slujba voastra si in ajutorul vostru cand discutam despre ceea ce inseamna bucataria si mancare si asta chiar daca pretul de achizitie poate speria putin.Bosch KGV58VL31S

O combina frigorifica are principalul rol de a sigura posibilitatea de pastrare a unor alimente si produse proaspete dar poate fi vorba si despre posibilitatea de a pastra unele congelate si asta mai ales ca vorbim despre un model Bosch KGV58VL31S. Pe langa destinatia sau rolul deja mentionat putem sa vorbim si despre faptul ca veti avea un model de incredere si cu o experienta foarte mare in spate in ceea ce priveste producerea unor astfel de electrocasnice. Revenind la ceea ce ofera acest model in mod strict putem sa incepem cu partea de volum net pe care il ofera si asta pentru ca frigiderul este unul de 376l iar congelatorul este cu un volum net de 124l. Un astfel de volum si o astfel de capacitate de stocare va aduce si necesitatea unui spatiu aferent instalarii si asta pentru ca vorbim despre o dimensiune de 191 cm in inaltime, 77 cm in adancime iar pentru latime o valoare de 70cm. La partea de asezare trebuie sa mai vedeti si ceea ce inseamna deschiderea usilor dar asta nu este o problema pentru ca usile sunt unele reversibile.

Mai multe cu ajutorul Bosch KGV58VL31S

Prin comparatie cu alte tipuri de frigorifice putem sa spunem fara probleme ca veti avea posibilitatea de a aseza si de a pastra cam tot ceea ce aveti nevoie intr-o bucatarie si astfel de a elimina tot ceea ce inseamna drumuri la magazin sau piata. Modul de pastrare tine si de ce elemente veti avea prezente la interior si pentru frigider poate fi vorba despre posibilitatea de a utilizare a celor 5 rafturi din sticla securizata si care pot sustine chiar si unele alimente mai grele dar poate fi vorba si despre compartimentul pentru fructe si legume sau de cele 4 rafturi de pe usa.

Coborand la congelatorul acestei combine frigorifice Bosch KGV58VL31S putem sa specificam prezenta celor 3 compartimente dintre care doua sunt de tip Big Box dar si de partea de congelare cu o capacitate de 14kg in 24h. Analiza separata a celor doua compartimente mai poate fi facuta si prin intermediul unor tehnologii precum LowFrost, vario Zone sau Green Technology. Un plus de stil sau de eficienta poate sa va aduca si ceea ce inseamna controlul functionarii si afisajul sau displayul LCD sau poate faptul ca veti avea un consum anual de energie de 292 kWh iar asta duce la pozitionarea Bosch KGV58VL31S in clasa de eficienta energetica A++.

Leave a Comment