inel de argint cu diamant

Cât costă un inel de argint cu diamant? Iată la ce preț a ajuns acesta.

Am găsit pe acest site un inel de argint cu diamant de calitate. Prețul lui te poate uimi. Nu exista un preț ideal pe care ar trebui să-l plătești pentru un inel de logodna. Prețul variază de la o persoana la alta, și este determinat de propria situatie financiara.

Probabil majoritatea oamenilor au auzit ca ar trebuie sa cheltuie trei salarii pe un inel de argint cu diamant. Însă, nu acesta este cel mai bun mod de stabilire a bugetului.

Ia în considerare cheltuielile lunare și cati bani vei putea pune deoparte pentru un inel de logodna.

Ține cont de faptul ca nu plătești doar pentru diamantul în sine. Vei plăti și pentru decorul metalic și pentru celelalte pietricele. Toți acești factori, afectează prețul inelului.

Decide care sunt elementele importante pentru tine. De exemplu, un inel de aur de 10K va costa mai puțin decat un inel de aur de 14K. Optand pentru o piatra mai mica, vei reuși, de asemenea, sa economisesti bani.

În plus, o piatra mai mica, de calitate superioară, este o opțiune mai bună decat un diamant mai mare, de calitate inferioară.

La eleni.ro stim ca toata lumea are un buget diferit, așa ca oferim inele la prețuri diferite. Rasfoieste catalogul online si vezi care inel se incadreaza in bugetul tau.

5 sfaturi pentru o cerere in casatorie de sarbatori

De cele mai multe ori, ne petrecem sarbatorile inconjurati de persoanele pe care le iubim cel mai mult. Sarbatoarea Craciunului este potrivita pentru o cerere in casatorie. Te gandesti sa-ti ceri partenera in casatorie de sarbatori? Aceste 5 sfaturi te vor ajuta sa-ti planifici marele eveniment.

  • Cine? – familia si prietenii vor veni la eveniment, sau veti fi doar voi doi? Dca vrei ca familia si prietenii tai sa fie de fata, pregateste-te sa creezi o surpriza cu adevarat speciala.
  • Ce? – stii ce va spune parteneral ta? Este intotdeauna o idee buna sa vorbesti despre logodna cu partenera ta inainte de a pune marea intrebare. Ar trebui sa fii sigur ca sunteti amandoi pregatiti sa faceti acest pas. Ar trebui sa stii care este raspunsul partenerei, pentru a evita crearea unei situatii incomode, mai ales daca si familia este prezenta.
  • Cand? – doresti sa faci o cerere in casatorie in vacanta, inainte sau dupa? Daca vrei sa faci cererea in afara orasului, iti recomand sa tii cont si de programul celorlalte persoane care vor participa.
  • Unde? – doresti sa faci cererea intr-un loc public sau intr-un loc linistit unde sa fiti doar voi doi? Ai putea planifica o vacanta intr-o locatie speciala pentru amandoi. De asemenea, ai putea sa-ti ceri partenera in casatorie la o petrecere in familie, dar tine cont si de sentimentele ei. Este casatoria un subiect sensibil pentru vreunul dintre membrii familiei tale? Cererea in timpul casatoriei in timpul unui eveniment special va fura antentia altcuiva? Tine cont de sentimentele celor dragi!
  • Cum? – te-ai gandit cum vei pune marea intrebare? Poate ai deja un discurs pregatit sau poate nu esti sigur ce vrei sa spui. Chiar daca stii care este raspunsul partenerului si esti complet pregatit, proabil vei avea emotii. Foloseste cuvinte simple si vorbeste din inima. Va iubiti si asta conteaza cel mai mult!

inel de argint cu diamant

E ok un inel de argint cu diamant drept cadou în luna de miere?

Dacă vrei să-i cumperi un cadou sotiei tale, probabil te gandesti la un articol pe care sa i-l poți oferi în ziua nunții. Dar de ce sa nu i-l oferi în luna de miere? S-ar putea ca mireasa să-și cumpere o mulțime de ținute pentru luna de miere, dar s-ar putea sa nu-si cumpere nicio bijuterie.

Bijuteria oferită în luna de miere este un cadou unic cu o valoarea sentimentală aparte. Este ceva de care ea se poate bucura în timpul vacantei, dar și după aceea. Mai jos vei găsi câteva idei de cadouri pe care i le poți oferi soției tale în luna de miere.

  • Bijuterii pentru plajă – după tot stresul cu planificarea nunții, nu este de mirare ca plajele sunt cele mai alese destinatii pentru luna de miere. Ia în considerare achiziționarea de bijuterii ce pot fi purtate la plajă. O bratara pentru glezna din aur, un lantisor cu un palmier sau o bijuterie cu scoici sunt alegeri excelente.
  • Smartwatch – poate ca mirele și mireasa prefera aventura în locul relaxarii pe plaja. Un smartwatch cu GPS, care urmărește activitatea fizica și multe altele, este un accesoriu excelent pentru drumetiile pe munte. În plus, mireasa poate folosi acest accesoriu în continuare, chiar și după ce va veni acasă.
  • Charm – Bratarile cu charmuri cu tematică de nunta sunt oferite adesea mireselor în ziua nunții. Dar ce-ar fi să-i oferi soției tale o bratara cu charm ce are ca tematică luna de miere? Găsește un charm care reprezintă locul în care va petreceti luna de miere. Sau ofera-i cateva charmuri pe care sotia ta le poate adăuga la bratara pe care o are deja.
  • Pentru o seara in oras – probabil cei doi miri își vor petrece serile luand cina in oras sau dansand, în luna de miere. O pereche de cercei din aur, o bratara, un lanț sau un inel sunt o alegere perfecta pentru iesirile in oras. Găsește ceva care se potrivește cu stilul ei, pentru a o face sa se simta speciala.
Leave a Comment