carcase-GoPro-impermeabile

Cele mai bune carcase GoPro impermeabile in 2021

Motivul pentru care majoritatea oamenilor fie ca sunt profesionisti fie ca sunt amatori, opteaza pentru camerele GoPro fata de altele, este ca acestea pot fi folosite in orice fel de conditii. Nu numai ca veti realiza filmari si fotografii uimitoare, dar veti putea utiliza camera GoPro in orice fel de situatie, fie ca navigati, faceti rafting, drumetii in ploaie sau multe altele.

Insa, pentru a lua camera GoPro sub apa veti avea nevoie de o carcasa GoPro impermeabila pentru a va proteja aparatul, asta daca nu utilizati unul dintre modele Hero 5 sau Hero 6 care sunt impermeabile pana la maxim 10 metri. Asadar, urmatoarele carcase din acest articol merita sa fie luate in considerare daca doriti sa faceti scufundari in siguranta alaturi de camera dvs de actiune.

SublimeWare Aluminum Case Frame

Aceasta carcasa impermeabila GoPro este construita din aliaj de aluminiu CNC care face produsul sa fie rezistent si foarte usor. Este compatibila cu Hero 3 si Hero 4. De asemenea, carcasa protejeaza impotriva supraincalzirii prin transferarea caldurii interioare in exterior. Aceasta include un filtru de 37 mm si posibilitatea de a monta un microfon extern.

Kupton Housing Case

Aceasta carcasa impermeabila GoPro este personalizata pentru GoPro Hero 5 si Hero 6. Tehnologia utilizata de aceasca carcasa rezistenta la apa o face sa fie potrivita pentru toate activitatile bazate pe apa, cum ar fi surfing, scufundari, snorkeling si multe altele. Este foarte usoara si portabila, construita din materiam PMMA de inalta calitate. Produsul va permite sa capturati videoclipuri clare si la sub 45 de metri adancime.

FiTSTILL Black Waterproof Housing Case

Aceasta carcasa impermeabila GoPro este potrivita pentru Hero 5 si Hero 6. Nu dezactiveaza ecranul tactil al camerei dvs, lucru extrem de convenabil. Claritatea imaginii si calitatea video sunt uimitoare chiar si atunci cand sunteti foarte adanc sub apa. Este un produs extrem de durabil ce este conceput pentru utilizare intensa si activitati extreme, de aceea vine si cu garantie pe viata.

Yimobra Waterproof Gopro Hero Housing

Aceasta carcasa GoPro impermeabila este compatibila cu camerele video sport Hero 4 si Hero 3+. Daca detineti camerele Hero 5 sau Hero 6, exista o alta varianta disponibila pe care o puteti alege. Carcasa este subtire si foarte usoara, ceea ce o face usor de transportat. De asemenea, materialul din care este realizata carcasa este perfect transparent pentru a obtine o imagine clara sub apa. Este rezistenta pana la o adancime maxima de 40 de metri.

FitStill GoPro Replacement Dive Case

Aceasta carcasa impermeabila se potriveste bine cu GoPro Hero 3, Hero 3+ si Hero 4. Produsul acesta vine cu o garantie pe viata. Este putin mai mare si mai groasa decat carcasa standard si de aceea este potrivita pentru scunfundari in apa foarte adanca. Produsul este livrat cu un capac pentru lentila si un sistem de prindere detasabil.

Deyard Underwater Waterproof Housing Case

Cu ajutorul acestei carcase impermeabile puteti sa utilizati camera dvs pana la o adancime maxima de 45 de metri. Este compatibila cu Hero 4 si Hero 3+. Carcasa are o lentila din sticla HD calita, care este rezistenta la zgarieturi si care va ajuta sa obtineti imagini clare si de inalta calitate. Chiar si capacul din spate are o mare transparenta pentru vizualizare clara.

Vemico Action Camera Waterproof Case

Aceasta carcasa impermeabila este una dintre cele mai apreciate produse pe Amazon. Cu aceasta carcasa puteti utiliza camera pana la maxim 40 de metri adancime. Este alcatuita din plastic de inalta calitate, iar calitatea filmarilor va fi excelenta atat in in apa cat si in afara acesteia. Carcasa are un obiectiv special conceput care are proprietati anti-ceata.

Taotree GoPro Waterproof Housing

Aceasta carcasa impermeabila este compatibila numai cu modelul Session 5. Este rezistenta in apa pana la o adancime maxima de 45 de metri. Este o carcasa GoPro fabricata din material PMMA de inalta calitate, iar obiectivul din sticla asigura o transparenta maxima.

Suptig Replacement Waterproof Case

Cu ajutorul acestei carcase puteti sa va scufundati cu camera GoPro Hero 3, 3+ si 4 pana la o adancime maxima de 45 de metri. Carcasa dispune de un nivel de protectie suplimentar care o face rezistenta la praf, zgarieturi si chiar caderi. Este construita din sticla calita care este foarte durabila si transparenta cu pana la 98% transmisie a luminii.

Leave a Comment