samsung-gear-vr

Cele mai bune aplicatii pentru Samsung Gear VR

Nu aveti nevoie de un dispozitiv HTC Vive sau Oculus Rift pentru a incepe sa utilizati impresionanta experienta VR – Gear VR de la Samsung poate face aproximativ acelasi lucru, pentru un cost semnificativ mai mic.

Sigur, aceste perechi de ochelari virtuali nu sunt toate la acelasi nivel, insa Gear VR necesita o investitie mult mai putin costisitoare, daca detineti deja un telefon Samsung recent (cum ar fi Galaxy S8), si are sute de aplicatii si jocuri disponibile in magazinul Oculus. Exista acolo o multime de jocuri si aplicatii care suporta acesti ochelari virtuali, precum si un gamepad vr pentru miscare.

MINECRAFT: GEAR VR EDITION

Minecraft in VR? Daca acest joc nu va convinge sa cumparati o pereche de ochelari VR, atunci nu stim ce ar putea sa o faca. Editia Gear VR este aceeasi ca si versiunea Pocket Edition, oferind moduri de supravietuire si creatie, precum si o mare parte din experienta de pe PC.

Modul de joc in first person view este o adevarata calatorie, care insa poate fi destul de coplesitoare – de aceea o simpla atingere pe touchpad poate comuta la o vizualizare in mod fereastra, jocul fiind astfel redat pe un televizor.

In orice caz, daca va place Minecraft, cu siguranta il veti dori si in format VR, iar daca nu ati incercat pana acum nicio versiunea a acestui joc, este momentul sa o faceti.

Smash Hit

Smash Hit VR este adaptat dintr-un joc pentru smartphone foarte indragit. In acest format pentru lumea virtuala experienta jocului este una mai interesanta si mai frumoasa. Pe masura ce treceti prin camerele pline cu obiecte geometrice, trebuie sa aruncati bile pentru a sparge geamurile ce apar.

Este o experienta arcade in adevaratul sens al cuvantului, jocul necesitand atentie continua si spargerea si ultimei bucati de sticla, pentru a primi bile suplimentare. In VR este o experienta orbitoare, plina de emotii si privelisti frumoase.

Hitman Go: VR Edition

Hitman Go a readus aceasta indragita serie de jocuri si in varianta pe mobil, care, in mod surprinzator, se dovedeste foarte potrivita si pentru VR. Conceptul de baza nu s-a schimbat nici aici: fiecare lovitura are forma unui puzzle pe o tabla de joc, provocandu-va sa gasiti cea mai buna cale printre multiplele amenintari pentru a finaliza misiunea.

Avand in vedere aspectul perfect al jocului, varianta VR se simte cu adevarat ca si cum ati juca pe o suprafata reala, cu personaje in miniatura. Hitman Go a fost grozav inca de la aparitie, iar versiunea sa pentru realitatea virtuala il face cu atat mai interesant. Daca suntem norocosi, si succesorul Lara Croft Go va face saltul pe platformele VR in orice moment de acum incolo.

Land’s End

Land’s End este din punct de vedere vizual, destul de asemanator cu Monument Valley, uimitorul puzzle mobil, insa aceasta prima varianta VR este mult mai simplista decat jocul anterior, clasic. In loc sa rezolvati o serie de brain-teasere, acum va trebui sa terminati multe puzzle-uri foarte grele.

Desi acest joc nu reprezinta o provocare deosebita, este o placere sa il incercati, oferindu-va suficient mister pentru a va face sa incercati sa avansati tot mai mult.

Netflix

Netflix in VR? Da, ati citit foarte bine, Netflix in realitatea virtuala. Nu, din pacate nu toate filmele si emisiunile acestui serviciu sunt transformate in mod magic in minuni ulta-imersive de 360 de grade. De fapt, pe langa Stranger Things, Netflix are un continut redus de VR optimizat. Asadar, care este scopul?

Netflix în VR? Da, Netflix în VR. Nu, din păcate, nu toate filmele și emisiunile de televiziune ale serviciului sunt transformate în mod magic în minuni ultra-imersive, de 360 de grade. De fapt, pe lângă experiența Stranger Things, învățată pentru VR, Netflix are un conținut redus de VR optimizat. Deci, care este scopul?

Se pare ca vizionarea filmelor pe un ecran plat fals, intr-o camera virtuala este un lucru minunat si foarte cautate, iar pentru acest lucru, Netflix va ofera cea mai buna experienta.

Keep Talking and Nobody Explodes

Lumea virtuala este posibil sa va indeparteze de lumea exterioara, reala, dar nu trebuie sa fie o experienta absolut solitara. De fapt, Keep Talking and Nobody Explodes ar putea fi exemplul cel mai hilar pentru acest lucru.

Cu o pereche de ochelari virtuali pe ochi, veti primi o bomba generata la intamplare, plina de fire si butoane – iar prietenii dvs din apropiere (fara ochelari vr) trebuie sa se uite la un manual si sa va ghideze in procesul de dezamorsare a bombei. Cine si-ar fi inchipuit ca o simpla pereche de ochelari vr ar putea sa va faca sa socializati mai mult cu cei din jur.

Leave a Comment