suporturi-auto-pentru-Samsung-Galaxy-S8

Zece suporturi auto pentru Samsung Galaxy S8

Cei mai multi dintre noi depind de GPS pentru navigatie, in timp ce conduc masina. Avand un suport auto magnetic de calitate este esential. Smartphone-ul dvs Samsung Galaxy S8 va fi tinut in siguranta de un astfel de suport.

Este important sa alegem unul de buna calitate, deoarece nu ne dorim ca in timpul condusului sa stam sa reglam telefonul si suportul. Acest articol este scris pe baza parerilor scrise de clienti si pe cele din review-uri.

Suport magnetic telefon auto Mpow

Acest suport auto este format dintr-un disc magnetic si o bila care tine telefonul mobil in loc. Acest suport format din doua discuri magnetice ii permit utilizatorului sa mute telefonul in toate unghiurile dorite. Exista si o banda adeziva 3M pentru a lipi suportul pe bordul masinii. Din pacate acest suport se poate monta numai pe suprafete plane si nu poate fi montat pe suprafete texturate.

Suport magnetic telefon Wuteku

Acest suport auto nu este destinat numai pentru Samsung Galaxy S8, ci pentru orice telefon existent in acest moment. Design-ul sau este unul foarte simplu, dar si elegant. Magnetii din neodim pastreaza telefonul mobil in pozitie. Este un suport auto de inalta calitate, recomand de foarte multi consumatori. Acesta, de asemenea, poate fi folosit si ca un suport de telefon pentru birou sau poate fi folosit chiar si in bucatarie. Pe langa smartphone, suportul poate fi folosit si cu tablete.

Suport magnetic telefon TechMatte

TechMatte este un suport auto magnetic universal pentru telefoane inteligente si, probabil, unul dintre cele mai bune de pe piata. Acest suport are un magnet puternic care tine mobilul ferm in pozitie. Instalarea se face foarte usor, introduceti suportul in slotul pentru CD, strangeti si gata, suportul poate fi utilizat.

Suport magnetic telefon auto WizGear Universal

WizGear este un brand de top in domeniul suporturilor de smartphone pentru masini, si, cum era de asteptat, au un suport foarte bun pentru noul Samsung Galaxy S8. Baza suportului este fabricata din cauciuc si se fixeaza ferm in orificiul gurilor de ventilatie.

Telefonul este tinut foarte bine in suport, si datorita bazei cauciucate acesta este imun la vibratiile ce apar in timpul deplasarii. Design-ul inteligent va permite sa mutati smartphone-ul in unghiul dorit, pentru o vizibilitate mai buna. Acest suport auto este compatibil cu toate modelele de smartphone.

Suport magnetic telefon Anker

Anker Air Vent este unul dintre cele mai bune suporturi auto disponibile in acest moment in magazine. La fel ca si celelalte, este un suport universal, dar care se potriveste perfect cu noul smartphone de top de la Samsung. Acest suport are patru magneti din neodim N42 incorporati, care asigura o stabilitate de invidiat telefoanelor.

Design-ul premium face ca acest suport sa se potriveasca cu aproape orice guri de ventilatie si sa fie si foarte usor de asamblat. Suportul vine cu o garantie de 18 luni.

Suport auto magnetic Nochoice

Aceasta versiune imbunatatita a Nochoice permite utilizatorilor sa aiba o vedere verticala de 270 de grade. Si acest suport este realizat cu ajutorul magnetilor din neodim si au, un centru de siliciu.

Suport auto magnetic TechMatte MagGrip

Acest surpot auto magnetic este realizat de catre liderul in domeniu, TechMatte. Suportul are un magnet puternic care tine un telefon de mari dimensiuni, ca Samsung Galaxy S8, perfect in pozitie. Instalarea acestui suport este la fel de simpla ca introducerea unui CD in CD-player si, de asemenea, este usor ajustabil pentru ca utilizatorul sa vizualizeze telefonul din toate unghiurile. Nu este un suport ieftin, insa este simplu si foarte eficient.

Suport auto magnetic Pop-Tech

Acest suport de telefon de inalta calitate are un model ce reprezinta o balena desenat, model ce va arata foarte bine pe telefon. Suportul este construit tot pe baza magnetilor foarte puternici din neodim. De asemenea, adezivul 3M este extrem de puternic si va tine suportul perfect lipit de bordul masinii. Suportul este compatibil cu cele mai multe smartphone-uri, inclusiv Samsung Galaxy S8, LG G6 sau iPhone 7.

Suport auto magnetic FromVano

Cei de la Vano au reusit sa produca un suport de telefon exceptional. Acesta are un magnet foarte puternic, care poate detine cele mai multe telefoane mobile, fara nici o problema. Design-ul suporturi este unul foarte bun, astfel incat este compatibil cu toate tipurile de guri de ventilatie. Manerele de cauciuc de pe baza ne garanteaza ca gurile de ventilatie ale masinii nu vor fi zgariate.

Suport magnetic telefon auto Scosche Pro Vent

Scosche MagicMount este un suport auto magnetic ieftin, costa aproximativ 120 de lei in magazine, are un design foarte placut, este discret si dispune de magneti extrem de puternici, capabili sa tina perfect in pozitie orice smartphone.

MagicMount este un sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete si alte dispozitive mobile. Prin intermediul acestuia puteti monta foarte usor si convenabil pe o gama larga de suprafete dispozitivul Samsung Galaxy S8.

Odata ce aplicati MagicPlate este de ajuns sa apropiati dispozitivul mobil de suprafata magnetica si acesta se va fixa instantaneu in pozitia dorita.

Suportul utilizeaza magneti de mare putere pentru a va oferi siguranta atunci cand atasati dispozitivul dvs mobil. Il puteti monta pe geamurile de acasa sau din masina, pe oglinda si pe orice suprafata doriti.

Leave a Comment