boxa-portabila-Bluetooth

Zece motive pentru care ai nevoie de o boxa Bluetooth portabila

Imbunatatirea calitatii sunetului telefonului / tabletei

Majoritatea oamenilor petrec foarte mult timp la telefon, mai ales atunci cand se odihnesc acasa. Dar atunci cand folosesc telefonul pentru a reda muzica sau filme, au descoperit ca pe partea audio au o calitate foarte slaba. O solutie buna pentru a rezolva aceasta problema este sa folositi boxe Bluetooth.

O boxa de acest gen fara fir imbunatateste foarte mult calitatea sunetului si rezista la multe ore de redare, chiar si cand bateria telefonului se termina. De asemenea, boxa poate fi plasata in orice loc doriti, fara limita de spatiu.

Elibereaza-ti mainile

De obicei, trebuie sa luam telefonul in mana atunci cand vedem un film de exemplu, ceea ce o sa ne oboseasca mainile si bratele. Nu va faceti griji insa, exista in prezent boxe ce vin cu un suport inclus, astfel incat va puteti odihni mainile.

De asemenea, va puteti regla unghiul de vizualizare foarte usor.

Decorati casa

In zilele noastre, boxele Bluetooth tin pasul cu timpul, ceea ce inseamna ca si design-ul acestora vor fi la moda. O boxa cu un aspect modern nu numai ca ar putea fi folosita pentru a asculta muzica, dar ar putea fi si un ornament pentru acasa.

Apeluri fara maini

Multe boxe Bluetooth accepta si raspunsul la apelurile telefonice. V-ar putea elibera mainile si va poate ajuta sa efectuati apeluri cu usurinta.

Dar, daca sunt persoane in jurul dvs, nu este convenabil sa raspundeti in acest mod la apeluri, deoarece confidentialitatea va fi compromisa sau puteti deranja alte persoane din incapere. Asadar, nu este recomandat sa utilizati aceasta functie de fiecare data.

Sustine educatia timpurie

O boxa portabila ar putea fi utilizata si ca produs care sa sprijine educatia timpurie, deoarece puteti pune pentru cei mici cantele, poezii, basme si asa mai departe.

De asemenea, o astfel de boxa este mult mai rezistenta decat un telefon, asadar nu trebuie sa va faceti griji ca ar putea fi stricata de copiii dvs.

Asistenta la invatare

Boxele pot sa va ajute si in acest lucru. Chiar si atunci cand nu aveti disponibil telefonul mobil, puteti introduce un card de stocare si reda fisierele audio direct.

Aceasta functie ar putea ajuta utilizatorii sa asculte muzica oricand, precum si sa invete limba engleza sau alte limbi straine. In acest fel, invatarea si divertismentul se pot face in acelasi timp.

Ingrijirea batranilor

Spunem ca sunt bune pentru acest lucru pentru ca multe dintre ele au functia potrivita pentru persoanele in varsta – radioul FM. Batranilor le place sa aiba cu ei un radio portabil atunci cand ies la plimbare.

O boxa portabila Bluetooth cu functie FM este cea mai buna alegere pentru varstnici. Acestea au o constructie compacta, fiind astfel foarte usor de transportat. Calitatea sunetului este cu siguranta mult mai buna decat in cazul radiourilor vechi.

Asadar, de ce sa nu facem cadou o astfel de boxa bunicilor?

Echipament pentru sportul in aer liber

Pentru cei dornici de sport in aer liber, muzica ar putea face sportul mult mai relaxant, usor si plin de simtul ritmului. O boxa Bluetooth in aer liber va poate satisface toate nevoile, indiferent ca mergeti cu bicicleta, ca urcati pe munte sau mergeti sa campati.

Boxele pentru aceste activitati adopta o constructie sigilata complet, rezistenta la apa, praf, intemperii si accidente.

Incarcarea telefonului

Ce ar trebui sa facem in aer liber, daca telefonul mobil nu mai are baterie? Veti spune ca folosim bateria externa. Dar daca nu avem asa ceva sau nu o luam cu noi? Atunci va puteti incarca telefonul cu ajutorul boxei Bluetooth portabile.

Nu va mirati pentru ca exista destul de multe boxe care au si functia de incarcare. Datorita capacitatii mari a bateriei, acestea va pot incarca telefonul in orice moment.

Scapati de cabluri

Protocolul Bluetooth este deja actualizat la versiunea 4.0+ in prezent, ceea ce inseamna ca are un consum mai mic de energie, o transmisie a semnalului mai buna si o distanta de peste 15 metri. Prin urmare, puteti scapa de cablui, puteti asculta muzica cu usurinta fie in casa fie in aer liber.

Trebuie sa va reamintim sa acordati importanta versiunii Bluetooth atunci cand cumparati o boxa pentru ca daca vine cu o versiune sub 4.0 atunci este posibil sa aveti probleme cu stabilitatea semnalului.

Leave a Comment