utilizarea-boxelor-Bluetooth

Sfaturi pentru utilizarea boxelor Bluetooth in aer liber

Nu este deloc surprinzator faptul ca utilizarea si instalarea boxelor portabile in aer liber aduce provocari cu care nu suntem obisnuiti atunci cand le folosim la interior si este intotdeauna tentant sa folosim aceleasi metode si in exterior.

Insa, adevarul este ca plasarea boxelor in aer liber necesita un set complet nou de strategii pentru a putea obtine un sunet puternic si de inalta calitate.

Verificati materialele din care este construita boxa Bluetooth (si apoi mai verificati inca o data!) – majoritatea boxelor pot sa reziste conditiilor obisnuite din exterior, fiind rezistente la praf sau picaturi de ploaie. Boxele de inalta calitate sunt proiectate sa faca fata si unor conditii mai grave, cum ar fi expunerea la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate sau la pozitionarea lor direct in lumina soarelui.

Veti gasi unele afirmatii cum ca cele mai bune boxe portabile pentru exterior sunt cele care pot sa reziste si unui uragan. Asadar, inainte de a achizitiona o boxa Bluetooth pentru exterior cel mai bine este sa verificam materialele din care este construita.

Indreptati boxele in jos – este intotdeauna important sa va asigurati ca boxele dvs indica usor in jos, pentru o mai buna focalizare a sunetului. In plus, acest lucru va permite boxelor sa evite acumularea de apa in conurile difuzoarelor, un lucru pe care doriti sa il evitati intotdeauna.

Un amplificator este necesar daca doriti un bas puternic – amplificatoarele de sunet fac o treaba excelenta la imbunatatirea experientei sonore in aer liber.

Deoarece aceste boxe sunt utilizate in spatii deschise, sunetul are tendinta sa se propage in toate directiile, astfel este foarte important sa folositi amplificatoare, in special atunci cand doriti sa obtineti un bas de calitate.

Testati boxele Bluetooth de exterior inainte de a le monta – nu faceti greseala sa incepeti sa dati gauri in pereti pentru a pune in locul dorit o boxa pana nu ii testati calitatea sunetului in exterior. Este posibil ca in interiorul casei sa sune foarte bine dar afara nu, de aceea va recomandam sa o testati pentru a fi siguri ca merita sa o montati.

Distanta ideala – cand plasati o boxa Bluetooth in aer liber sau mai multe, regula de aur spune ca trebuie sa le plasati la o distanta de trei metri. Aceasta este o distanta care se potriveste pentru aproape orice boxe Bluetooth. Nu asezati o boxa la mai mult de patru metri de locul unde veti sta dvs pentru ca sunetul nu va mai fi atat de bun si clar.

Evitati boxele cu autonomie mica – atunci cand utilizati o boxa in aer liber ar fi de preferat sa cumparati una care are o autonomie mare, de minim 12 ore. In acest mod va veti asigura ca veti avea suficienta baterie pentru o zi intreaga de ascultat muzica sau pentru o noapte de petrecere. Mai aveti optiunea sa conectati boxa Bluetooth si la curent, insa nu este deloc practic sa faceti acest lucru in exterior.

Boxe vs volum – uneori, cea mai buna modalitate de a obtine performante audio mai mari de la boxa dvs in aer liber nu se face prin marirea volumului, ci prin folosirea mai multor boxe Bluetooth pentru a acoperi o mai mare zona. Cel mai bine pentru a obtine un sunet de calitate, dar si puternic este sa folositi mai multe boxe conectate simultan, care sa emita sunetul din mai multe directii.

Ca de obicei, in final va sfatuim sa cumparati cu mare atentie o boxa Bluetooth. Aveti grija intotdeauna sa cititi cu atentie specificatiile pentru a vedea daca este ceea ce va trebuie. Pentru exterior va trebuie o boxa rezistenta la intemperii, cu un acumulator care sa va ofere suficiente ore de redare si, nu in cele din urma, cat mai multi W pentru un sunet puternic.

Leave a Comment