boxe-portabile-din-2022

Top cinci boxe portabile din 2022

Cautati cea mai buna boxa portabila Bluetooth? Noi va ajutam. Sunteti curiosi sa aflati despre cele mai noi boxe Bluetooth? Ei bine, daca doriti un mod rapid si usor pentru a obtine cel mai bun sunet atunci cand ascultati muzica preferata, atunci nimic nu se compara cu comoditatea unei boxe Bluetooth. Pur si simplu ii incarcati bateria, o sincronizati cu telefonul sau tableta si imediat veti fi capabili sa ascultati muzica preferata oriunde doriti.

In timp ce cele mai recente boxe portabile pot face lucruri uimitoare din punct de vedere al calitatii sunetului, in trecut ofereau un sunet slab. Imbunatatirile aduse tehnologiei Bluetooth in ultimii ani ne ofera in prezent un sunet de o calitate din ce in ce mai buna, iar pe langa sunet, producatorii de boxe portabile imbunatatesc caracteristicile acestora cu fiecare model nou lansat. De exemplu, acum exista boxe portabile prin intermediul carora puteti asculta muzica preferata timp de mai multe zile, fara sa le incarcati.

Dar nu toate boxele portabile wireless sunt la fel, si cu acest lucru in minte, va invitam sa cititi topul nostru de boxe portabile pentru inceputul anului 2022.

Unele sunt foarte robuste, altele foarte elegante. Unele sunt rezistente la intemperii, altele sunt construite in principal pentru a fi folosite in interior. Dar oricare dintre boxele mentionate in acest articol merita sa se regaseasca in arsenalul dvs de echipamente tech.

Exista sute de boxe Bluetooth disponibile pe piata, iar sortarea lor poate fi un proces destul de lung si anevoios. Mai bine lasati-ne pe noi sa le incercam si sa va prezentam cele mai bune rezultate dintre care va recomandam sa alegeti.

  1. UE Boom 2

Aceasta boxa urmasa a UE Boom este tot ceea ce trebuie sa fie o boxa Bluetooth. Se aude foarte tare, dar totusi clar. Este portabila, dar totusi incredibil de rezistenta. De asemenea, faptul ca acum este rezistenta si la apa, a facut ca din boxa UE Boom ce era bna pentru cele mai multe situatii, UE Boom 2 sa fie perfecta pentru orice ocazie.

Daca sunteti pe punctul de a cumpara prima dvs boxa portabila sau nu numai, atunci puteti sa opriti cautarile chiar acum. Daca insa sunteti in cautarea unei boxe cu si mai multa putere, Megaboom, tot de la producatorul UE ar putea fi o alegere excelenta.

  1. JBL Charge 3

Ca si pachet, JBL Charge 3 ofera un set de caracteristici de top si o calitate a sunetului excelenta. Se aude foarte bine daca tinem cont de greutatea sa, si este o boxa lipsita de distorsiuni. Linia de boxe portabile Charge de la JBL a fost pentru mult timp pe toate listele noastre de boxe de top, iar aceasta ultima varianta mentine dominatia JBL pe piata boxelor Bluetooth.

  1. Bose SoundLink Mini II

Bose SoundLink Mini II este o boxa portabila relativ veche, fiind lansata in Iunie 2015. Cu toate acestea, eliminarea acestei boxe din lista din cauza ca este veche ar fi o mare greseala, deoarece ramane una dintre cele mai bune boxe wireless existente.

Acestea fiind spuse, este o boxa cu un sunet mult mai puternic decat ati putea crede daca va uitati la dimensiunile boxei, care produce si un bas profund, inalte stralucitoare si niste medii luxuriante.

In timp ce majoritatea boxelor portabile de mici dimensiuni au un sunet doar OK, Mini II dovedeste ca daca o boxa este mica, nu inseamna ca trebuie sa compromita si calitatea sunetului.

  1. Bose SoundLink Color II

Se pare ca aproape orice companie care produce boxe portabile are macaro boxa fara fir care poate fi luata fara griji si in aer liber. Cei de la Bose, o companie foarte cunoscuta pentru castile excelente cu tehnologia de anulare a zgomotului, nu fac exceptie.

Daca sunteti in cautarea unei boxe perfecte de luat cu dvs in urmatoarea excursie, atunci SoundLink Color II este o varianta pe care ar trebui sa o luati in considerare, datorita standardului IPX4.

  1. Fugoo Style

Intalniti unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale pietei de boxe Bluetooth. Fugoo vine in mai multe variante de design (Style, Tough, Sport), dar nu conteaza pe care o veti alege, aceasta boxa portabila este potrivita oriunde.

In ciuda dimensiunilor sale reduse, aceasta boxa va ofera un sunet surprinzator de bun si o durata de viata a bateriei de pana la 40 de ore de redare continua, atunci cand o veti folosi la un volum mediu. Totusi, la volum maxim, noi am putut sa obtinem 20 de ore de redare, ceea ce este o valoare excelenta.

Leave a Comment