carcase-GoPro

Top cinci carcase GoPro pentru inceputul anului 2022

Carcasa de protectie pentru camerele GoPro este unul dintre acele accesorii obligatorii, deoarece fara o carcasa GoPro, camera este foarte vulnerabila si fragila, mai ales daca tinem cont de mediile in care sunt folosite in general aceste camere de actiune.

Este posibil sa distrugeti camera GoPro si daca o scapati pe jos. Prin urmare, daca detineti o camera GoPro, este momentul ideal sa achizitionati acum si o carcasa de protectie pentru aceasta

. In lista de mai jos aveti cateva modele de carcase GoPro pe care vi le recomandam. Au un raport pret-calitate foarte bun, de aceea va recomandam sa cititi si acest articol daca doriti cateva idei bune de GoPro accesorii.

  1. Underwater Waterproof Protective Housing Case For GoPro Hero 3 Camera

Aceasta este una dintre cele mai uimitoare carcase GoPro pe care o puteti cumpara pentru o astfel de camera sport de actiune. Aceasta carcasa GoPro este proiectata special pentru a proteja camera foto atunci cand o utilizati sub apa.

Carcasa va permite sa utilizati camera pana la o adancime maxima de 45 de metri. Asadar, este o alegere foarte buna daca aveti de gand sa mergeti in vacanta si sa faceti scufundari.

In plus, aceasta carcasa GoPro este realizata dintr-un material transparent de buna calitate, astfel incat imaginea va avea aceleasi caracteristici si cand o veti folosi.

  1. GoPro Blackout Housing for HERO4, HERO3

Pe toate site-urile de specialitate aceasta carcasa GoPro obtine rating-uri de 4,5 – 5 stele si va spunem cu siguranta, ca o sa ramaneti impresionati de performantele sale si de calitatea premium.

Aceasta carcasa este proiectata special pentru a nu atrage atentia oamenilor atunci cand folositi camera. Este construita dintr-un material non-feflectorizant, cu un finisaj negru, mat, care minimizeaza vizibilitatea camerei GoPro.

Mai mult decat atat, aceasta carcasa pentru GoPro este rezistenta la apa pana la o adancime de maxim 40 de metri. De asemenea, este construita cu niste autocolante speciale pentru LCD ce au rolul de a reduce reflexia luminii.

  1. GoPro Standard Housing Replacement

Daca sunteti in cautarea unei carcase de inlocuit pentru GoPro, atunci acest produs este alegerea cea mai indicata. Carcasa este compatibila cu camerele GoPro Hero 3 si GoPro Hero 3+. Aceasta carcasa este una autentica, fiind realizata chiar de catre cei de la GoPro, pentru a inlocui perfect carcasa veche.

In cele din urma, trebuie sa va spunem ca aceasta carcasa are rolul de a proteja camera GoPro de eventuale daune, fiind construita dintr-un material foarte rezistent la socuri.

  1. GoPro Replacement Housing

Aceasta este una dintre cele mai bune carcase GoPro de inlocuire facute vreodata de GoPro. Aceasta carcasa pentru GoPro Hero 3 nu este doar rezistenta la socuri, ci, de asemenea, este rezistenta si la apa. Cu aceasta carcasa de inlocuire, puteti utiliza camera video de actiune GoPro Hero 3 pana la 60 de metri sub apa fara nicio problema.

Mai mult decat atat, aceasta carcasa GoPro de inlocuire este proiectata special sa functioneze bine si sub apa. Astfel, imaginea capturata de camera GoPro va fi la fel de sharp (clara) ca si imaginile facute deasupra apei.

  1. Skeleton Housing compatible with all GoPro Hero4 Hero3 Hero3+ cameras

Carcasa de inlocuire Skeleton este o carcasa cu performante uimitoare. Cu aceasta carcasa, puteti sa folositi camera pentru a transime live sau chiar sa incarcati camera, deoarece partea laterala este deschisa si astfel veti avea acces la porturi.

Aceasta carcasa GoPro este compatibila cu modelele Hero 3, Hero 3+ si Hero 4. De asemenea, materialele din care este fabricata aceasta carcasa sunt de inalta calitate, astfel incat imaginea finala nu va fi degradata absolut deloc.

Leave a Comment