mini-boxe-portabile

Top mini boxe portabile ale anului 2022

In acest articol va prezentam o serie de mini boxe portabile Bluetooth din anul 2018, care sunt mici, compacte si concepute pentru a fi extrem de elegante si puternice.

O mini boxa portabila Bluetooth va oferi de cele mai multe ori performante audio superbe, in ciuda dimensiunilor lor reduse, si au o durata de viata a bateriei lunga si un streaming avansat Bluetooth pentru cea mai buna calitate audio.

De fapt, unele dintre aceste boxe sunt atat de mici incat se pot compara cu dimensiunea unui ou; ele pot incapea cu usurinta intr-un buzunar sau chiar pot fi agatate ca si breloc la chei.

De asemenea, am fost destul de impresionati de performanta acestor boxe atat de mici – au un sunet puternic si foarte clar, in ciuda dimensiunii lor.

#1 X-Mini KAI XAM11-B Mini Bluetooth

X-Mini KAI XAM11-B este una dintre cele mai bune mini boxe Bluetooth pe care le puteti cumpara in acest moment, la un pret foarte bun. Aceasta are un driver de 40 mm ceea ce o ajuta sa va ofere ceva mai mult din punct de vedere al calitatii in comparatie cu concurenta care utilizeaza drivere de 36 mm.

De asemenea, KAI va poate oferi cu o singura incarcare pana la opt ore de redare continua. Boxa include si un microfon pentru a putea efectua apeluri telefonice.

Tehnologia Bluetooth utilizata este 2.1 dar impreuna cu EDR si suportul stereo A2DP ofera un streaming excelent. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea sa conectati chiar mai multe boxe similare folosind jack-ul audio de 3.5 mm.

#2 XBOOM Mini Bluetooth

XBOOM este o mini boxa portabila Bluetooth excelenta. Are toate caracteristicile de care aveti nevoie intr-o boxa de calitate ce are aceste dimensiuni – are un sistem de amplificare a intensitatii basului, un sistem pentru a se extinde ce are rolul sa disperseze mai bine sunetul, si un driver de 40 de mm cu o putere de 3W.

Boxa este una ultraportabila ce are incorporata o baterie suficient de mare pentru a va oferi pana la 12 ore de redare continua. Este compatibil universala cu orice dispozitiv care are Bluetooth, ceea ce inseamna ca puteti conecta aceasta boxa la orice dispozitiv doriti.

#3 Sony SRSX11 Mini Bluetooth

Sony SRSX11 este una dintre cele mai bune boxe portabile mini avand o constructie compacta, iar pentru dimensiunile sale foarte mici, produce un sunet puternic si foarte clar, la acest lucru contribuind si puterea de 10 W si cele doua radiatoare pasive.

Boxa are, de asemenea, streaming audio Bluetooth SBC si o tehnologie convenabila care va permite sa ascultati muzica printr-o singura atingere. Durata de viata a bateriei este de aproximativ 12 ore pentru o singura incarcare.

Este o boxa portabila pe care o puteti incarca usor prin intermediul intrarii USB si, de asemenea, vine cu o curea de accesorii de silicon pentru transport.

#4 Marsboy Cube Mini Bluetooth

Marsboy Cube este una dintre boxele mini foarte performante si care se vinde acum la un pret bun. Boxa arata ca o cutie cu inel magic, este usor de transportat si va permite sa va bucurati de muzica preferata in orice loc mergeti.

Are o margine neteda curbata pentru a o tine usor in mana si o baza antiderapanta pentru a proteja boxa precum si suprafata pe care se afla. Aceasta boxa este compatibila cu aproape orice dispozitiv Bluetooth, iar controlul ei se face foarte usor prin intermediul butonului dedicat.

Durata de viata a bateriei este de aproximativ 12 ore utilizata la un volum de 80%, o valoare incredibila daca tinem cont si de dimensiunile avute.

#5 JBL Clip Mini Bluetooth

JBL Clip este una dintre boxele noastre preferate si este una dintre cele mai bune boxe Bluetooth mini pe care o puteti intalni in termeni de performanta a sunetului.

Boxa in sine ofera streaming wireless Bluetooth pentru un sunet de inalta calitate. Boxa este construita pentru a fi protejata impotriva stropilor, ceea ce inseamna ca o puteti utiliza si daca va prinde ploaia sau o puteti curata sub apa de la robinet (Atentie insa, nu trebuie sa o scufundati!).

Boxa este dotata cu o carabina incorporata pentru a va ajuta sa o agatati cu usurinta in aproape orice loc doriti sa o utilizati. Bateria reincarcabila va permite pana la aproximativ cinci ore de redare continua cu o singura incarcare.

#6 Move&Groove GRV6579 Mini Bluetooth

GRV6579 este una dintre acele mini boxe portabile foarte silentioase si probabil, printre cele mai compacte pe care le-am intalnit. Este o boxa eleganta si in acelasi timp moderna, ce se potriveste cu usurinta in buzunar, geanta sau rucsac. Boxa produce un sunet complet, clar, de inalta definitie, cu un bas foarte bun pentru dimensiunile sale, datorita driverului audio dinamic de 40 mm.

Puteti asocia aproape orice dispozitiv Bluetooth cu aceasta boxa, cum ar fi telefoane, mp3 playere, laptopuri, si multe altele daca utilizati cablul de 3,5 mm.

Durata de viata a bateriei este cuprinsa intre 6-7 ore pentru o singura incarcare completa, iar timpu de incarcare este de doua ore daca utilizati cablul inclus.

#7 Audi Mini Smart 6 Mini Bluetooth

Audi Mini Smart 6 de la iLuv este o boxa portabila mica, subtire si compacta, care ofera un sunet complet si clar. Este una dintre cele mai subtiri boxe mini pe care le-am intalnit si are o multitudine de functii interesante, inclusiv o aplicatie care va permite sa asociati dispozitivul dvs mobil, sa ascultati muzica prin radio si multe altele.

Binenteles ca aceasta boxa va permite si sa redati muzica fara fir, prin intermediul functiei Bluetooth, iar cu microfonul incorporat puteti prelua sau efectua apeluri telefonice.

Boxa dispune si de un LED cu doua culori care va indica starea de incarcare la care a ajuns. Este o boxa robusta si rezistenta la stropii de apa, iar dimensiunile mici o fac sa fie usor de transportat.

#8 Etekcity RoverBeats T3 Mini Bluetooth

Etekcity RoverBeats T3 este una dintre cele mai bune boxe Bluetooth mini pe care le puteti gasi din punct de vedere al performantei audio si a portabilitatii.

Este, de asemenea, una dintre cele mai impresionante boxe mini din punct de vedere al specificatiilor. Boxa este dotata cu un chipset Bluetooth CSR 4.0, are o putere de 3W si un rezonator de bass imbunatatit pentru performante superioare.

Dispune si de un microfon incorporat, care va permite sa primiti apeluri telefonice de la o distanta maxima de 10 metri. Bateria reincarcabila va ofera pana la opt ore de redare continua cu o singura incarcare.

Conexiunea Bluetooth facila functioneaza cu toate dispozitivele Bluetooth, telefoane inteligente, laptopuri si desktopuri sau cu ajutorul mufei de 3.5 mm pentru dispozitivele ce nu au Bluetooth.

Leave a Comment