trotinete-electrice

Top scutere si trotinete electrice

La ce ne-am uitat atunci cand am facut acest top? Pai, sunt cateva aspecte foarte importante ale scuterelor si trotinetelor electrice de care ar trebui sa tineti cont cand doriti sa alegeti un astfel de gadget.

Durabilitate – vreti sa folositi trotineta electrica pe drumuri mai dure, pietruite, sau pe strazile din oras? Modul si locatia in care o veti utiliza va spune exact ceea ce aveti nevoie. Daca aveti nevoie de ceva mai dur, cautati trotinete cu cadru din aluminiu, care are o greutate usoara, este durabil si rezista foarte bine la coroziune.

Viteza – sunteti intotdeauna pe graba? Unele trotinete sau scutere electrice pot atinge viteze de pana la 60-70 km/h, in timp ce modelele mai lente ajung doar pana la 18-20 km/h.

Portabilitate – trotinetele devin si mai convenabile atunci cand pot fi stranse si transportate cu usurinta. Exista o mare varietate de modele disponibile, unele cantarind 9-10 kg iar altele putand sa ajunga si pana la 20 de kg.

Autonomia – cand vine vorba de autonomie, ganditi-va bine ce distante veti parcurge pe trotineta. Daca mergeti pana la serviciu si inapoi, si aveti de mers un total de 10-15 km nu aveti nevoie de o baterie foarte mare. Daca aveti de mers mai mult trebuie sa va uitati la trotinete cu autonomie de 45-50 km. Avantajul bateriilor de capacitate mai mica este faptul ca se incarca mult mai rapid.

RYDE 600W

Trotineta electrica RYDE 600 este una pliabila, are un motor de 600W foarte puternice. Acesta ii ofera un cuplu de 17 Nm si poate atinge o viteza maxima de 25 km/h (sau 50 km/h daca functia de limitare a vitezei este dezactivata).

Autonomia este de aproximativ 45-57 km, mai mult decat suficient pentru orice drum in oras, iar acumulatorul se incarca complet in aproximativ 4-5 ore. Trotineta are o greutate de 22.80 kg si o capacitate de incarcare maxima de 150 kg.

Aceasta trotineta electrica este dotata de asemenea cu suspensie hidraulica pe furca fata si suspensie verticală pe spate, precum si cu discuri de frana fata-spate. Rotile CST Maxxis sunt cu aer si au 10″, astfel incat va face trotineta sa fie foarte confortabila.

De asemenea, RYDE 600 este pliabila, dispune de lumini cu LED si claxon, discuri de frana atat pe fata cat si pe spate.

Glion Dolly

Dispunand de un cadru din aluminiu foarte durabil, rezistent la coroziune, trotineta electrica Glion Dolly este pliabila, usor de utilizat, o alegere foarte buna pentru calatoriile de zi cu zi. Bateria litiu-ion de 6.6 Ah si motorul de 250W ofera o auotonomie de pana la 25 de km cu o singura incarcare ce dureaza aproximativ trei ore si jumatate. Plimbarile sunt destul de confortabile, pneurile fiind de doar 8” si pline, fara aer.

Plierea se face foarte rapid si usor, astfel incat este portabila si usor de transportat atat in mijloacele de transport in comun cat si acasa sau la serviciu.

GOTRAX GXL

Daca faceti naveta, atunci aceasta trotineta electrica este posibil sa fie ideala pentru voi. Gotrax GXL reprezinta o optiune buna pentru transportul in interiorul oraselor, iar faptul ca are doar 12 kg, este ideala de luat in casa, masina sau la birou. Echipata cu anvelope pneumatice de 8.5”, poate absorbi lovituri si socuri, fiind astfel destul de confortabila.

Motorul de 250W are doua setari de viteza, una va limita viteza maxima la 18 km/h iar cealalta la 25 km/h. Cu bateria de 36V obtineti o autonomie de aproximativ 20 km, iar incarcarea acesteia dureaza patru ore. Cei patru indicatori afisati pe ecranul de bord va vor avertiza atunci cand nivelul bateriei este scazut.

Razor Power Core E90

Cu un pret foarte accesibil pentru toti cei interesati de un astfel de gadget, Razor Power Core E90 va ajuta sa intrati in lumea trotinetelor si al scuterelor electrice fara a cheltui o avere. Oferind o viteza maxima de 18 km/h si o utilizare continua de 80 de minute cu o singura incarcare, E90 are o autonomie buna pentru pretul cerut.

Trotineta este dotata cu functia “kick-start” pentru protectia dvs. Mai exact, pentru a porni motorul electric va trebui sa impingenti in picioare pana ajungeti la o viteza de 5km/h.

Swagtron Swagger

Daca sunteti in cautarea unui scuter sau a trotinetei care sa va duca pana la birou si inapoi, veti avea nevoie de ceva care sa poata suporta uzura zilnica din traficul aglomerat. In ciuda designului ei usor minimalist, Swagger este remarcabil de durabil.

Cadrul din fibra de carbon suporta pana la 250 de kg si este echipat cu un arc destinat abosrbtiei socurilor, pentru o plimbare lina si pe drumurile rele. Trotineta are un motor de 250W capabil sa atinga o viteza maxima de 25 km/h si alaturi de bateria integrata ofera o autonomie de aproximativ 25 km.

In ceea ce priveste naveta, aceasta trotineta are o autonomie destul de buna, mai ales in comparatie cu alte modele de pe piata. Odata ce ajungeti la destinatie Swagger se pliaza usor si poate fi pusa la incarcat.

Gigabyke Groove

Usor si elegant, Gigabyke Groove este un scuter electric puternic si agil, capabil sa urce dealuri sau sa faca drumetii lungi. Motorul de 750W iti permite sa atingi viteze de pana la 40 km/h, iar bateria de 48V si 14Ah va permite sa parcurgeti pana la 55 de km cu o singura incarcare care dureaza doar sase ore.

Scaunul din piele cu care este prevazut acest scuter este ajustabil, iar pentru confortul dvs, scuterul este prevazut cu dubla suspensie, atat pe fata cat si pe spate. Pentru a imbunatati siguranta, acest model de scuter are un far LED care va ofera o vizibilitate foarte buna pe timp de noapte.

Afisajul LCD de pe ghidon va ofera tot felul de informatii valoroase cum ar fi nivelul bateriei, distanta parcursa, viteza cu care mergeti si multe altele asemenea.

Leave a Comment