incarcatoare-si-acumulatori-GoPro-Hero-5

Cele mai bune incarcatoare si acumulatori GoPro Hero 5

Nu exista nicio indoiala ca GoPro este unul dintre cei mai buni producatori de camere de actiune, care asigura o calitate video impresionanta, cu rezolutii foarte ridicate.

Singura sau una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta utilizatorii de modele GoPro, este durata scurta de viata a bateriei. Daca utilizati functia Wi-Fi, utilizati telecomanda sau rezolutia maxima de filmare, atunci veti vedea cum acumulatorul GoPro Hero 5 se degradeaza.

Cel mai important si des intalnit sfat, este sa aveti intotdeauna acumulatori de rezerva cu dvs si un incarcator suplimentar, astfel incat camera video sport sa fie mereu pregatita pentru ca capta momentele frumoase.

Alegerea celor mai buni acumulatori si incarcatoare pentru GoPro Hero 5 Black

Daca utilizati o camera video sport GoPro Hero 5 veti avea mai multe optiuni de acumulatori si incarcatoare pentru camera dvs. Spunem acest lucru pentru ca din pacate exista si optiuni de camere GoPro carora nu le puteti schimba bateria, de exemplu Hero 5 Session vine cu bateria integrata.

Caracteristica noului acumulator GoPro Hero 5 Black

GoPro Hero 5 Black are un acumulator din litiu-ion cu o capacitate maxima de 1220 mAh, care va permite utilizatorilor sa capteze cu usurinta toate aventurile dvs.

Dimensiunea acumulatorului este putin mai mare decat a lor de generatie mai veche. Alaturi de imbunatatirile aduse dimensiunilor acumulatorului, producatorul a lucrat si la timpul de incarcare dar si la modul de incarcare.

De asemenea, in caz ca nu stiati deja, Hero 5 Black vine cu un cip de autentificare integrat, care ofera informatii continute despre procentul bateriei, astfel incat utilizatorii sa poata ajunge sa stie in cat timp va trebui sa reincarcare acumulatorul.

Recomandari pentru acumulator Gopro hero 5 Black

Baterii si incarcatoare oficiale GoPro

Baterii individuale (19 $)

Bateria originala de la GoPro este disponibila pentru un pret de aproximativ 19 $ pe Amazon, in Romania ajungand la aproximativ 50 $. Desi bateriile GoPro sunt mai costisitoare decat cele de la terte companii, acestea cu siguranta sunt cele mai de incredere produse, fiind produse chiar de GoPro.

Nu va veti confrunta niciodata cu probleme de compatibilitate cu aceste baterii si, de asemenea, sunt cele mai sigure pentru a fi utilizate cu modelul dvs de camera de actiune.

Incarcator dual cu acumulator GoPro

Aveti posibilitatea sa incarcati simultan doi acumulatori de GoPro Hero 5 cu ajutorul acestui incarcator dual. Incarcatorul se conecteaza la orice port USB si va ajuta sa incarcati bateriile foarte rapid pana la 45%. exista doua indicatoare LED care afiseaza starea de incarcare a acumulatorilor. Pachetul include de asemenea o baterie reincarcabila de rezerva cu o capacitate de 1220 mAh.

SuperCharger (80 $)

Aceasta este solutia pentru a incarca camera GoPro cel mai rapid. SuperCharger-ul are o putere de 27,5 wati care permite utilizatorilor sa incarce doua camere video sport GoPro simultan.

Porturile USB-C au functie rapida de incarcare si sunt compatibile cu toate dispozitivele GoPro, permitand in acelasi timp o viteza de incarcare cu 20-70% mai mare decat incarcatoarele normale.

Acumulatori si incarcatoare de la terte companii

Incarcator triplu + 3 acumulatori Widjit – 60 $

Acest produs de la Widjit este compatibil cu versiunile de firmware v01.57, v01.55 si chiar si cu cele mai recente actualizari. Puterea acumulatorilor GoPro realizati de catre Widjit este de 1220 mAh si 3,8 V, valori ce permite utilizatorilor sa se bucure de o viata mai lunga a bateriei fara probleme. Retineti insa ca aceste bateri nu sunt compatibile decat cu camerele GoPro Hero 5 sau 6, cu nici o alta versiune mai veche.

Milbote incarcator si baterii de rezerva – 40 $

Este posibil sa incarcati simultan bateriile de rezerva cu ajutorul incarcatoarelor cu trei canale de la Milbote. De retinut aici ar fi faptul ca utilizatorii trebuie sa conecteze un adaptor de alimentare de 2A in timp ce incarca mai mult de doua baterii.

Aceste incarcatore si baterii sunt compatibile cu versiunea de firmware 01.57 si 01.55, precum si cu actualizarile viitoare, conform producatorilor.

Powerextra incarcator dual si baterii – 26 $

Acest incarcator si bateriile sunt perfect compatibile cu GoPro Hero 5 Black. Ambele baterii au o capacitate de 1500 mAh si 3.85 V, care ofera suport suficient pentru cateva ore de inregistrari.

Cu incarcatorul inclus puteti incarca simultan doi acumulatori GoPro Hero 5 Black. Produsul vine in pachet si cu un cablu USB C.

Leave a Comment