drone-rezistente-la-apa

Cele mai bune drone rezistente la apa

In ultimii ani quadcoptere-le au devenit un hobby pentru o multime de entuziasti, piata dronelor realizand progrese uimitoare in creearea acestor masini aeriene si adaugarea de caracteristici importante.

Pe langa faptul ca zboara, dronele pot inregistra clipuri video, pot fotografia si pot fi folosite chiar si in aplicatii industriale sau afaceri, cum ar fi supravegherea de la distanta a terenurilor mari, livrarea de obiecte in locuri greu accesibile si, de asemenea, inspectia echipamentelor mecanice.

Zborurile cu drone FPV, capturarea de clipuri si fotografii aeriene au devenit foarte populare in prezent, dar cele mai multe persoane care le folosesc, sunt ingrijorate de faptul ca zboara cu dronele peste caderi de apa sau in locuri unde se pot uda. Pentru majoritatea acestor drone de vanzare de pe piata, apa este o condamnare la moarte sigura.

In timp ce unele drone sunt rezistente la apa, acestea nu sunt facute sa reziste la scufundari complete in apa. Acest lucru a dus la efectuarea unor modificari drastice in proiectarea de drone, astfel incat acestea sa devina mai versatile si sa poata fi utilizate intr-un numar mai mare de scopuri.

Multe dintre dronele lansate recent, au fost proiectate pentru a fi mai robuste, producatorii facandu-le rezistente la apa, astfel incat clientii sa se poata bucura de zborul cu dronele lor mai mult, fara a fi stresati de apa.

Cand zburati cu o drona peste o intindere de apa, este posibil ca aceasta sa-si piarda puterea, din diferite motive, insa cu ajutorul noilor tehnologii nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la daunele provocate de apa.

Nu numai din punct de vedere tehnologic, ci chiar si din punct de vedere al structurii, aceste drone rezistente la apa au fost facute cu materiale de calitate superioara, pentru a fi mai robuste si a rezista unor conditii dure, precum si apei sau a altor lichide.

Drona GPTOYS F51C RC

Aceasta drona impermeabila este o optiune excelenta, deoarece nu este doar rezistenta la apa, aceasta poate si sa filmeze si sa faca poze sub apa. Este echipata cu o carcasa rezistenta la apa si are un sistem excelent de drenaj. Are orificii pe corp care ii permit sa elimine rapid apa, astfel se poate scufunda pentru a face fotografii si clipuri video.

JJRC H31 Waterproof RC Quadcopter

Drona JJRC H31 este rezistenta la apa pana la maxim 50 cm, fiind astfel ideala pentru zboruri in jurul corpurilor de apa fara sa va mai faceti griji cu privire la daunele provocate de apa. Circuitele sale sunt impermeabile, astfel incat chiar daca drona cade in apa, puteti sa o ridicati si aceasta va zbura perfect.

Dispune de un sistem giroscopic cu 6 axe, care ii ofera o stabilitate uimitoare cand zboara atat in interior cat si in aer liber. Sistemul de control de 2,4 GHz ofera o performanta puternica impotriva interferentelor si un semnal puternic, astfel incat drona nu se va pierde usor.

Drona rezistenta la apa GPTOYS

Aceasta drona este dotata cu o structura rezistenta la apa, permitand astfel utilizatorilor sa zboare cu ea si in ploaie. Nu este o drona ce poate fi scufundata in apa complet, insa atunci cand va prinde ploaia nu este niciun pericol.

Sistemul sau de giroscoape cu sase axe ofera un zbor mai sigur si mai usor de controlat si, de asemenea, va permite sa o lansati din mana. In afara de aceste beneficii, drona este echipata cu o camera de 2 MP care ofera imagini si clipuri video foarte clare, de buna calitate.

QuadH2O

QuadH2) care nu are nevoie de alte accesorii drone suplimentare, a fost conceputa special pentru a zbura cu viteza si agilitate peste zonele acoperite cu apa sau prin cele mai grele ploi. Viteza atinsa poate sa fie de maxim 40 km/h, drona fiind o alegere excelenta pentru cei care vor sa inregistreze sporturi nautice.

Corpul sau extrem de puternic si etans, este realizat din compozit fibros epoxidic, iar picioarele sale au fost create folosind fibra de carbon. Domul de vizionare si capacul bateriei sunt prinse cu cleme din plastic de buna calitate.

Drona Swellpro Splash Auto

Drona Swellpro Splash Auto este una robusta, de inalta calitate, impermeabila, care a fost conceputa pentru a face fotografii si videoclipuri deasupra apei, precum si sub apa. Nu este o drona ce vine cu un aparat de fotografiat incorporat, asa ca trebuie sa montati o camera video sport GoPro sau similara inainte de a o folosi.

Drona foloseste primul gimbal impermabil din lume si se potriveste perfect cu GoPro Hero 3 / 3+ / 4, precum si cu camera ZERO SwellPro. Ansamblul cu doua axe, impreuna cu camera, pentru a oferi imagini stabilizate de buna calitate.

Drona impermeabila HexH2o

HexH2o este o drona rezistenta la apa care are in interior si un gimbal, permitand astfel utilizatorilor sa inregistreze imagini video complet stabilizate atat din aer cat si din apa.

Realizata de catre QuadH2O, drona a fost construita folosind un compozit din fibra epoxidica, care face corpul dronei foarte robust, dar si usor in acelasi timp. Bratele, placile superioare si suporturile pentru motor au fost realizate din carbon. Domul de vizionare a fost construit de catre Perspex, iar trapa din spate si multe alte parti interne au fost imprimate 3D.

Leave a Comment