boxa-portabila-Audio

Review boxa portabila Polk Audio Boom Bit

Boxa portabila Boom Bit este un mic campion care isi face auzita prezenta destul de bine. Ieftina si multifunctionala, aceasta boxa dovedeste ca inca pot sa apara lucruri bune si de calitate si in pachete foarte mici cu cleme atasate.

Daca sunteti un audiofil atunci nu are rost sa continuati acest articol. Pentru restul, care nu sunteti extrem de pretentiosi, atunci aceasta boxa Bluetooth merita putina atentie.

Daca sunteti in cautarea unei boxe mici insa suficient de puternice, usor de purtat, compatibila Bluetooth, atunci Boom Bit poate fi o solutie viabila, mai ales daca luam in considerare si pretul destul de mic, de aproximativ 130 lei.

Boom Bit nu este prima boxa portabila usor de purtat de pe piata, insa cu siguranta este una dintre cele mai bune alegeri. Si credeti-ne, chiar este mica, dar si zgomotoasa. Gratie marimii si formei sale este foarte usor de confundat cu un stick USB.

Boxa este una rezistenta la apa si pe langa acest avantaj, mai are si un microfon integrat, devenind astfel foarte usor, perfecta pentru convorbiri telefonice de tip hands-free. Astfel, putem spune ca aceasta boxa portabila este multifunctionala.

Durata de viata a bateriei este de aproximativ trei ore, insa poate varia in functie de volumul la care veti asculta muzica. Incarcarea ei se face prin orice cablu standard USB, pe care oricare dintre noi il are cu siguranta prin casa.

In pachetul comandat veti gasi numai boxa si manualul cu instructiunile de utilizare. Nu exista cabluri sau alte lucruri suplimentare. Pentru a activa aceasta boxa portabila trebuie sa tineti apasate simultan butoanele de control, iar aceasta va intra automat in modul de imperechere Bluetooth. Imperecherea cu telefonul meu a fost extrem de rapida, iar conexiunea a fost intotdeauna foarte buna.

De asemenea, calitatea apelurilor in timpul apelurilor telefonice prin intermediul acestei boxe este destul de buna, insa nimic spectaculos. Pentru ca cealalta persoana sa va auda bine, va recomandam sa tineti boxa Bluetooth aproape de gura.

Cum era de asteptat, la volum maxim calitatea sunetului incepe sa sufere, iar basul lipseste cu desavarsire, insa niciuna dintre aceste probleme nu erau de neasteptat daca tinem cont de dimensiunile boxei. Totusi, aceasta boxa se vrea o alternativa la difuzoarele telefonului si nimic altceva, iar pentru acest lucru este excelenta, sunetul fiind net superior oricarui smartphone.

Pretul este in jurul a 130 de lei iar culorile disponibile sunt foarte numeroase: negru, albastru, gri, rosu, galben.

Leave a Comment