România-Frumoasă

Descoperă România Frumoasă

Călătoriile ne îmbogățesc spiritual, ne reîncarcă cu liniște,  ajutându-ne să ne redescoperim. De fiecare dată când călătoresc și ajung acasă, mult timp simt că plutesc pe un norișor de liniște, de parcă locurile pe care le-am vizitat nu ar fi rămas atât de departe.

Desigur, după orice ieșire, rămâi cu gândul la următoarea călătorie, și îți faci planuri cel puțin mental pentru următorul concediu.

Nu contează unde plecăm, atâta timp cât reușim să fugim chiar și  o zi departe de forfota orașului. Următoarele zile libere le vom avea de 1 Decembrie, de aceea am găsit câteva Oferte pentru 1 Decembrie 2022. A

vem o țară frumoasă și vreau să descopăr alături de familia mea locurile care atrag de atâția ani turiști din toate zonele. Cu siguranță, mulți români nu apreciază locurile turistice din România, din diverse considerente, desigur mai avem de lucrat mult la acest capitolul condiții, dar unde e mai bine ca acasă?!

Cât de curând se apropie sărbătorile de iarnă, perioada mea preferată din an, și mă întreb cu uimire, când s-a terminat și acest an? Crăciunul este my favorite holiday ever, pentru mine Crăciunul înseamnă familie, iubire și acasă.

Nu mă încântă ideea de a petrece Crăciunul altundeva decât acasă, dar nu se știe niciodată. Vă invit să vedeți câteva oferte pentru Crăciun 2022 cu siguranță veți găsi un loc special din România în care să vă simțiți foarte bine.

Dacă nu pot concepe să petrec Crăciunul decât acasă, anul acesta de revelion, ne-am gândit să mergem măcar 2 zile undeva în România.  Noaptea de Revelion 2022 va fi una specială pentru că o să descoperim o zonă frumoasă din țara noastră.

Ne-am gândit la Valea Prahovei, căci ce poate fi mai frumos iarna decât peisajele muntoase ale Carpaților? Chiar dacă nu sunt fană a frigului, și aș prefera o destinație exotică, Revelionul nu ar avea farmec fără zăpadă și munte.

Anul acesta alegem Sărbători în România cu DescoperimRomania.ro. Am descoperit un site de turism care ne invită să valorificăm țara noastră așa cum trebuie, care ne ofera posibilitatea de a redescoperi motivele pentru care iubim România.

Îmi place că pe site, găsești multe idei de călătorie din țara noastră.  Unul dintre visele mele, e ca într-o zi să am o rulotă și să călătoresc în lung și lat țara noastră, să descopăr locurile care mă fascinează și de care mă pot bucura doar în fotografii.

Se spune că atunci când îți dorești ceva cu tot sufletul și crezi în visul tău, cumva universul conspiră la îndeplinirea visului tău.

2 thoughts on “Descoperă România Frumoasă”
Leave a Comment