Congelator Arctic ANC246+

Arctic ANC246+ ofera multe beneficii

Modalitatile de pastrare a unor alimente pot fi foarte importante mai ales ca asta influenteaza si partea de sanatate a unor persoane dar si a unor stiluri alimentare insa diferente sunt multe de la o locuinta la alta. O astfel de diferenta poate fi data si de ce tip de produs electrocasnic alegeti sau mai exact de ce tip de frigorific dar se poate intampla ca un model anume sa nu ofere exact ceea ce trebuie si astfel sa fie nevoie de aducerea in ajutorul vostru a unor suplimentare. In cazul in care vom privi la un model Arctic ANC246+ putem foarte simplu sa spunem ca poate fi vorba atat despre partea de complementare a unui frigider cu doua usi, a unei combine frigorifice sau poate fi vorba despre detinerea unui frigider si a unui congelator separate.

O utilizare a Arctic ANC246+ pentru linistea voastra

Oricum ar fi sau orice motiv ati avea pentru care cautati un congelator trebuie vazut si ceea ce ofera acest model propriu-zis si veti avea in primul rand aspectul relativ clasic dat de forma sau de nuanta alba detinuta. Cand vorbim despre aspect putem sa vorbim si despre dimensiunea pe care un frigorific o are si asta fie ca este un model mai minimalist sau mai impunator dar pentru Arctic ANC246+ aceasta dimensiune este una relativ normala. Veti avea o valoare exacta de 151 cm pentru inaltime, veti avea una de 60 cm pentru adancime dar si o valoare de 59.5 cm pentru latime insa cand veti alege locul potrivit trebuie sa aveti in vedere si partea de deschidere a usii acestui congelator spre dreapta.

Congelator Arctic ANC246+

Cum destinatia principala este acea de a tine in siguranta alimentele voastre aceasta trebuie sa fie si o directie de analiza a congelatorului iar pentru asta Arctic ANC246+ va pune in primul rand la dispozitie un volum net de 215l. Asezarea alimentelor sau produselor poate depinde atat de aceasta valoare exacta a volumului cat si de partea de compartimentare sau de impartire a sa. Veti avea pentru o exploatare cat mai avantajoasa un numar de 6 compartimente pe care sa le folositi iar dimensiunea diferita a acestora este un alt avantaj pentru o utilizare cat mai facila.

Putem sa continuam analiza sigurantei asigurata alimentelor de catre Arctic ANC246+ si prin prisma sistemului anti bacterian cu care este prevazut, cu prezenta panoului de control de tip LED sau cu functia de congelare rapida. Capacitatea de congelare a Arctic ANC246+ tine atat de functia detinuta cat si de capacitatea de congelare de pana la 14kg in 24 iar daca se intampla sa intampinati probleme cu partea de alimentare electrica veti avea autonomia de 16h fara curent.

Cum am ajuns la partea de alimentare pentru functionarea acestui model veti avea si ceea ce inseamna consumul aferent functionarii si asta pentru ca avand un nivel de 257 kWh veti avea pozitionarea intr-o clasa de eficienta energetica A+ dar asta se mai poate datora si prezentei semnalizarii acustice pentru cand usa ramane deschisa.

Leave a Comment