ventuze silicon sclipici

Ventuze silicon sclipici si tipuri de utilizare a lor

Tipurile de ventuze silicon sclipici sunt o alternativa destul de buna la care apeleaza toti mai multi in ziua de astazi. Aceasta metoda non-invaziva este cautata tocmai pentru ca nu presupune batai de cap si este destul de facil.ventuze silicon sclipici

Aceste instrumente medicale sub forma unui bol au efecte benefice asupra pielii. Astfel, este un produs deschis la extremitati, astfel incat sa se poata aseza pe piele asa cum trebuie. Pentru a obtine rezultate eficiente este recomandat ca acestea sa fie utilizate o perioada indelungata.

Despre ventuze silicon sclipici trebuie spus ca au trecut testul timpului, ceea ce le ofera un marea avantaj. Asta pentru ca au fost utilizate inca din cele mai vechi timpuri, dar si astazi, intr-o societate moderna, ceea ce transmite eficienta si alte beneficii.

Ventuze silicon sclipici – trateaza o simpla durere de cap sau chiar o artrita

Desigur ca, ventuzele sunt de mai multe feluri, : ventuze de plastic, ventuze de sticla, ventuze cu supapa sau chiar magnetice. Ventuzele silicon sclipici, precum si cele din cauciuc sau hiar din bambus sunt destul de benefice. Fiecare are rolul sau si avantajele sale. Avand in vedere faptul ca acestea sunt de mai multe feluri, putem spune ca se vor trata mai multe afectiuni cu ajutorul acestora.

Afectiunile care se trateaza cu aceste ventuze silicon sclipici sunt destul de multe si pornesc de la dureri de cap sau de spate, anemie, anxietate, depresie sau migrene, pana la boli respiratorii, tulburari gastro-intestinale si multe altele. In functie de afectiunea cu care se confrunta fiecare, putem spune faptul ca se pot utiliza ventuze diferite.

O astfel de metoda cu ventuze silicon este recomandata tuturor celor care se confrunta cu afectiuni, dar si celor care isi doresc sa se relaxeze. Mai mult, sunt persoane care apeleaza la acestea chiar si pentru detoxifiere si pentru eliminarea vergeturilor.

Ceva mai nou aparute pe piata sunt ventuzele silicon sclipici . Acestea sunt destul de folosite pentru masajul anticelulitic. De asemenea, tot nou aparute sunt si ventuzele masaj din silicon. Acest material este bun intrucat are cateva calitati care il recomanda. Este elastic, dar si practic. Masajul cu aceste ventuze nu lasa nici urme pe piele, ceea ce este un mare avantaj.  De precizat este faptul ca masajul cu ventuze din silicon se poate utiliza si acasa, insa, trebuie facut cu atentie.

Pe piata mai exista si ventuzele magneti. Efectele acestora se datoreaza magnetilor pe care le au, precum rolul de a contribui la miscarea curentului prin corpul uman. In plus, ventuzele magneti mai ajuta si la circulatia sangelui. Acestea sunt cele care asigura transportul de nutrienti in organism, drept urmare, acestea vor contribui la vindecarea diverselor afectiuni.

Este important de spus faptul ca ventuzele din silicon sunt renumite pentru rezultatele pe care le ofera celor care sufera , pacientii declarandu-se multumiti. Despre ventuzele masaj cu supapa trebuie precizat ca sunt cele care creeaza vacuum cu pistol de vidare. Se poate spune faptul ca exista o diferenta intre acest tip si celelalte intrucat vacuumul se va crea in mod diferit. Insa, efectele sale sunt unele destul de eficiente asupra organismului.

Leave a Comment