jocuri-pentru-ochelari-VR-cu-gamepad

Cele mai bune jocuri pentru ochelari VR ce au nevoie de gamepad

Cele mai multe perechi de ochelari VR disponibile pe piata sunt construite in asa fel incat sa nu aiba nevoie de un controler (gamepad) separat pentru a va juca. In general, acest lucru este unul minunat.

Exista perechi de ochelari VR care au pe partea laterala un panou tactil prin intermediul caruia puteti realiza tot felul de comenzi in jocuri si aplicatii, care o sa va faca sa aveti parte de foarte multa distractie.

Uneori insa, fie pentru ca nu doriti sa va oboseasca bratul atunci cand va jucati o perioada mai lunga de timp, sau fie pentru ca vreti sa fiti putin mai discreti, un gamepad este exact ceea ce aveti nevoie.

Asadar, am realizat pentru dvs o scurta lista de jocuri foarte interesante care au nevoie si de un gamepad, alaturi de ochelarii VR. Totul pentru a avea parte de si mai multa distractie.

Herobound Gladiators

Uitati-va in jos de la pozitia dvs inalta din nori, in timp ce personajul dvs aventurier taie, impusca si sare printr-o hoarda infinita de dusmani! Herobound Gladiators este un joc minunat in varianta singleplayer, care insa poate fi jucat si in multiplayer. Iar acest joc, alaturi de un gamepad in mana o sa va ofere o experienta de neuitat.

Wands

Alegeti vrajile care functioneaza cel mai bine pentru dvs, rataciti prin arena si fiti gata sa va luptati cu ceilalti vrajitori pana la moarte! Manuirea baghetei magice este o experienta distractiva in multiplayer, care insa devine cu adevarat minunata daca va folositi si de un controler. Cu ajutorul acestuia veti castiga rapid un avantah fata de ceilalti oponenti. Totul este sa va amintit in mijlocul luptei ce face fiecare buton!

Minecraft

Toata lumea stie ca Minecraft a fost facut initial pentru traditionala combinatie de tastatura si mouse, insa jocul a fost intotdeauna interesant si cu un gamepad in mana, alaturi de o pereche de ochelari VR pe ochi. Acest joc atat de apreciat de milioane de copii poate fi jucat doar cu un gamepad, fara sa aveti nevoie de alte gadget-uri.

Smashing the Battle

Acest joc futurist de tip hack-and-slash va permite sa alergati prin ceea ce ar putea fi numit cu usurinta, un joc arcade, completat cu puteri si lupte cu personaje iesite din comun intr-un joc aproape de 3D – doar ca sunteti in VR si va vesti simti deasupra lumii. Smashing the Battle este un joc pentru ochelarii VR, ce se joaca cel mai bine cu un gamepad.

Bandit Six: Salvo

Gamepad-ul nu se poate simti ca un joystick al unui avion, insa cu siguranta senzatia este mult mai apropiata de adevar, decat daca v-ati juca fara, numai cu ochelarii VR. Cu siguranta reactiile dvs atunci cand va jucati acest joc vor fi mult mai rapide si veti reusi sa va luptati cu inamicii mai usor daca utilizati un gamepad.

Un gamepad este o telecomanda ce functioneaza cu ajutorul tehnologiei Blueooth, alaturi de o pereche de ochelari VR, pentru a face jocurile mai interactive si mai placut de jucat.

Gamepad-ul pentru ochelarii VR este compatibil atat cu smartphone-urile ce au sistem de operare Android, cat si cu cele care au iOS.

Leave a Comment