Primele impresii dupa utilizarea GoPro Hero 8

Nu este pentru nimeni un secret faptul ca in ultimii ani cei de la GoPro au trecut printr-o perioada mai agitata, cu concedieri de personal si un sentiment in randul utilizatorilor ca aceasta companie si-a pierdut directia.

Insa, din fericire, au recuperat anul trecut, odata cu lansarea Hero 7 Black, care a introdus functii precum Hypersmooth, care a revolutionat stabilizarea din camera, avand aproape aceleasi rezultate ca un gimbal.

Asteptarile au fost si mai mari pentru succesorul sau si, in timp ce noul model de camera poate sa nu fie revolutionar, cu siguranta evolutia este una in bine. Hero 7 era deja o camera cu adevarat foarte buna si de aceea este dificil de vazut, cu exactitate, diferentele existente.

Ambalare

GoPro Hero 8 vine ambalata in noua cutie GoPro. Aceasta are o copertina transparenta care arata camera montata pe un suport si sub ea vine alaturi de o serie de accesorii GoPro. Oricum ar fi, camera este ambalata foarte elegant si calitativ.

In partea de jos a cutiei veti gasi patru accesorii pentru camera foarte simple. Bateria camerei, care este cam aceeasi cu cea pentru Hero 5 / 6 / 7, elegantul blit albastru, un cablu de incarcare USB si un suport curbat cu lipici.

GoPro obisnuia sa furnizeze o montare curbata si una plana, dar se pare ca acest lucru s-a terminat odata cu aceasta noua camera. In general, montura curbata este cel mai des utilizata, fiind usor de montat pe castile de protectie. Totusi, si montarile plane au foarte multe utilizari.

Este exact ca Hero 7, dar nu este

La o prima vedere, Hero 8 arata la fel ca si ceilalti trei predecesori ai sai. De fapt este un design complet nou, iar senzatia noastra, cel putin initial, este ca este o alegere buna.

Hero 8 nu mai trebuie montat intr-o rama, unul dintre marile progrese ale versiunii Hero 5 a fost ca a eliminat nevoia de o carcasa impermeabila transparenta, cel putin pentru scufundari de pana la 10 metri adancime.

Acest lucru a avut avantajul foarte benefic de a face camera mult mai putin voluminoasa si, de asemenea, a contribuit la minimizarea aburirii obiectivului in timpul filmarii sporturilor nautice.

Odata cu Hero 8, producatorul a mers mai departe si a eliminat complet necesitatea ramei. In timp ce camera Hero 8 este putin mai mare decat a Hero 5 / 6 7, odata ce este intr-o configuratie utilizabila, este mult mai mic. GoPro a eliminat necesitatea unui cadru prin incorporarea orificiilor de montare in unele ce ies sau intra direct din aparat.

Acum, acest lucru aduce si unele dezavantaje. Primul este ca acel capac de pe obiectiv (sticla patrata este un protector, nu obiectivul principal al camerei, care este adapostit in spatele acesteia) pare ca nu poate fi inlocuit. Asadar, va trebui sa aveti mai multa grija cu acesta, folosind o folie de protectie din sticla temperata, la fel ca acelea pe care le folositi pe telefon.

Un mare avantaj al noului design este faptul ca nu mai trebuie sa scoateti camera din rama pentru a inlocui cardul SD sau bateria. Pur si simplu deschiderea usii laterale este suficienta.

Hero 8 da o senzatie usor cauciucata, cu textura gri inchis. O usa laterala mare, dezvaluie compartimentul bateriei, a cardului SD si a intrarii USB.

Aceast usa este de asemenea detasabila, lucru necesar daca veti dori sa instalati pe viitor Media Mod, care ofera camerei capabilitati suplimentare, cum ar fi iesirea HDMI, microfoane externe si lumini pentru filmat.,

Dispunerea butoanelor este in general aceeasi ca la camerele mai vechi. Interfata a fost reproiectata pentru a face accesul mai usor si mai rapid la modurile camerei, dar vom discuta despre aceste aspecte in viitor.

Leave a Comment