Ochelari-VR-Shinecon-AIO

Ochelari VR Shinecon AIO – Recenzie Completă

Acesti ochelari VR Shinecon sunt construiti la fel ca majoritatea numelor importante din domeniu, cu materiale de o buna calitate si o constructie solida. Desigur, acestia nu pot fi comparati cu o pereche de ochelari Oculus Rift, nici din punct de vedere al calitatii, dar nici din punct de vedere al pretului, varianta de la Shinecon este mult mai ieftina.

Fabricati din materiale plastice, cauciuc, sticla si spuma, calitatea lor este mai mult decat acceptabila si designul este unul placut majoritatii. In general, o astfel de pereche de ochelari VR se adreseaza persoanelor care sunt la inceput in realitatea virtuala si nu doresc sa investeaza sume uriase in ochelari VR de top.

Hardware

In comparatie cu alte modele de ochelari de la producatorul Shinecon, acestia nu mai au nevoie de un smartphone pentru a functiona. Este de ajuns sa introduceti un card SD pe care sa aveti aplicatii si jocuri si gata, nu va mai chinuiti cu telefonul.

Asadar, daca nu mai au nevoie de un telefon, inseamna ca acesti ochelari VR au propriul sistem de operare. Procesorul este un Octa Core ARM Cortex A 17 tactat la o viteza de 2.0 GHz, alaturat unei memorii RAM de 2 GB si unei memorii interne de 16 GB. De asemenea, sistemul de operare este un Android varianta 5.1, care ar trebui sa functioneze fara probleme cu orice joc si aplicatie doriti.

De asemenea, ecranul acestor ochelari VR este unul de foarte buna calitate, fiind un OLED cu o diagonala de 5,5 inch si o rezolutie Full HD, 1920 x 1080. De asemenea, fiind un gadget portabil, ochelarii au inclusa si o baterie cu o capacitate de 3200 mAh, ceea ce o sa va asigure o autonomie maxima de 3 ore si jumatate.

Avand experienta telefoanelor inteligente, realizati ca un astfel de hardware puternic o sa va permita sa va bucurati de vizionare clipurilor video la o calitate exceptionala si, de asemenea, sa descarcati si sa distrati alaturi de cele mai noi aplicatii si jocuri.

Caracteristici

Ochelarii VR Shinecon AIO-1 au lentile de inalta transparenta de 37 mm (PMMA), reglate special cu scopul de a reda imagini fara distorsiuni. Datorita echipamentelor de inalta calitate, aceasta pereche de ochelari o puteti folosi cu o latenta super scazuta, astfel incat veti putea evita ametelile ce apar atunci cand ii folositi o perioada mai mare de timp.

De asemenea, pentru persoanele ce au probleme cu vederea, puteti face cateva reglari fine pentru a nu fi nevoie sa purtati si ochelarii de vedere cand folositi acest produs, insa modificarile pot fi facute sub nivelul a 600 de grade.

Concluzie

In concluzie, experimentatul producator de ochelari VR Shinecon a decis sa intre in liga superioara si sa lanseze acest model de ochelari ce nu au nevoie de un smartphone pentru a putea fi utilizati.

Ochelarii sunt construiti pe baza sistemului de operare Android, au o baterie de 3200 mAh, care poate sa reziste la cateva ore de distractie. Suntem de parere ca vor fi o optiune buna pentru cei care nu doresc sa plateasca foarte mult pe ochelarii de la Sony sau HTC.

Leave a Comment