Gerovital-H3-Derma

Gerovital H3 Derma + Gel răcoritor după plajă

Aș vrea să vă prezint impresiile mele cu privire la Gerovital Sun gel reparator după plajă.

Chiar dacă folosești o cremă cu protecție solară, expunerea prelungită la soare, îți poate da peste cap pielea, aceasta având nevoie de hidratare și reparare.

PREZENTAREA OFICIALĂ:

Este special conceput pentru a reface funcția de barieră a pielii deshidratate ca urmare a agresiunii radiațiilor UV.

Se poate utiliza pe față și corp. Conținutul de ulei natural ecocertificat Inca omega, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9, reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizează conținutul de apă al pielii deshidratate, regenerează pielea în profunzime.

Extractul ecocertificat Zanthalene®, obținut din fructele de piper Sichuan, calmează arsurile și diminuează rapid orice senzație de disconfort. Vitamina E asigură protecția antioxidativă împotriva acțiunii radicalilor liberi.

PĂREREA MEA:

Gelul are o culoare albicioasă, și are un miros ușor parfumat, plăcut, care se păstrează destul de mult timp pe piele. Consistența este cremoasă, și intră destul de repede în piele. Am aplicat gelul după duș, iar senzația este tare plăcută de răcorire.

Se poate aplica și pe ten fără probleme, nu mi-a produs iritații din contră, am simțit că îmi calmează pielea și reduce roșeața.

Pielea se simte fină și hidratată, și cred că acest gel este soluția ideală pentru a-i oferi pielii tale hidratarea de care are nevoie după expunerea la soare. Gelul nu conține parabeni, este un produs ideal pentru orice tip de piele. Mie nu mi-a produs iritații, din contră, un produs excelent pentru a ajuta pielea să se hidrateze și regenereze.

Alături de crema Gerovital Derma+ Sun pentru ten, vara aceasta am avut cei mai buni aliați împotriva radiațiilor solare.

Leave a Comment