Dacă-Eram-Un-Vampir

Dacă Eram Un Vampir

Dacă aș fi nemuritoare și aș avea puterile pe care le vedem că le au vampirii în filme, aș începe neapărat cu o curățenie prin rândurile politicienilor. CURĂȚENIE GENERALĂ! Atâția ani s-au hrănit ei cu sângele și sudoarea noastră, păi nu merită ei să le întoarcem favoarea? Nu merită și ei să îi aștept la ceas de seară, și pac, pac gata adio vampiri energetici de țară?!

Desigur, ca vampiriță aș mai vizita câteva persoane ca să le mulțumesc pentru nopțile nedormite și nervii mei uzați la maxim din cauza ,,bunătății” lor. Sunt atâția vampiri energetici, atâtea persoane care ne răpesc liniștea și ne disturbă echilibrul, încât ar fi păcat ca în calitate de adevărați vampiri să nu le călcăm pragul :))

Ca vampir m-aș putea plimba nestingherită prin parc la miez de noapte fără grija ca cineva mă va ataca pe nepusă masă, din victimă aș deveni vânătoare veritabilă. Aș putea dormi până la ore târzii, urăsc trezitul cu noaptea în cap, așa că viața de vampir mi s-ar potrivi mănușă. Ar mai rămâne vânatul, dar cred că m-aș putea adapta și la asta.

Nu știu exact motivul pentru care mă fascinează vampirii, să fie oare cartea Annei Rice: Interviu cu un vampir, iar mai apoi filmul, cauzele care stau la baza fascinației mele?

Filmul Interviu cu un vampir, la fel ca și cartea le-am devorat la propriu. Dar filmul bate cartea clar, păi cum să nu își placă mai mult filmul, când  hellooo Brad Pitt joacă rolul unui vampir absolut sexy pe nume Louis și Tom Cruise în rolul lui Lestat vampirul?! Cine a spus că vampirii nu pot fi sexy, nu a văzut filmul.

Dacă nu l-ați văzut sau din contră doriți să îl revedeți, atunci e cazul să dați o raită pe postul TNT care rulează acest film. Deabea aștept să îl revăd, e un film care a făcut istorie și de care nu te saturi niciodată.  Din grila lor de programe mi-aș mai dori să revăd: Top Gun, The Addams Family și Devil’s Advocate.

Leave a Comment