ochelari de soare alegere

Ce ochelari de soare purtam?

Necesitatea de a ne proteja ochii contra razelor de soare ce ne pot afecta ochii s-a transformat putin cate putin intr-o necesitate de a fi mereu la curent cu noile modele de ochelari.Puteti alege modele de ochelari de soare dintr-o gama variata: de cei gen aviator pana la cei cu rame rotunde, din plastic. Dupa plac si fizionamia fetei va putetei alege accesoriile care va vor feri de lumina puternica, mai ales pe timpul verii.

Alegerea potrivita conform formei fetei

Ochelarii cu rame rotunde sunt modele fabuloase,, cu un aer vintage ce avantajeaza persoanele cu forma fetei in forma de diamant (obraji proeminenti si frunte mica). Cei stil aviator se poarta si in acest sezon si sunt ideali pentru cei cu fata patrata (maxilar patrat, frunte si pometi puternic accentuati) si nu numai.

Nerd geek sunt preferatii multora, fete si baieti. Daca forma fetei dumneavoatra este triunghiulara (barbie ascutita), acesti ochelari sunt alegerea ideala. Pentru o fata rotunda puteti merge pe varianta celor supradimensionati. Norocoase sunt cele a carei forma a fetei este cea ovala, deoarece se pot rasfata cu oricare dintre modelele prezentate anterior.

Ramele si lentilele colorate ale ochelarilor de soare, precum si formele lor diversificate va stau la dispozitie. V-am pregatit o galerie foto din care va puteti alege tinand cont de aspectele specificate in clasificarea de mai sus, perechea preferata.

Eleganta seducator de vesela: Plicuri colorate pentru tinute in culori sobre

Elegante si de efect, plicurile sunt la moda si nu par sa se demodeze curand. Potrivite la orice tinuta, acestea au inlocuit in mare parte gentile uriase, fiind mai usor de purtat si mult mai feminine. Este bine de stiut ca in sezonul acesta un plic este cu atat mai hot cu cat este mai colorat.

Achizitioneaza-ti repede un plic colorat, foarte vesel, intr-o forma neobisnuita, chiar un plic-bijuterie daca preferi stilul extravagant, si poarta-l asortat la o tinuta in culori sobre pentru a-l pune in valoare. Un astfel de plic adauga un strop de culoare unei tinute office, inveseleste o rochie neagra de seara si da viata unei tinute all black sau uneia de inspiratie masculina.

Marele avantaj al acestor genti este faptul ca impiedica femeile sa ia dupa ele toate maruntisurile, obligandu-le sa-si evalueze prioritatile. Asta inseamna ca daca folosesti un plic, nu vei mai rata apeluri importante pentru ca nu-ti gasesti telefonul si nici nu vei mai sta in fata blocului cu zecile de minute rascolind prin geanta dupa chei.

Leave a Comment