Motive pentru a alege cupa menstruala

Ai auzit de cupa menstruala, dar nu sti daca merita sa investesti intr-un astfel de produs? Iti este teama ca utilizarea acesteai ar putea crea mai mult disconfort si nu ai incredere in ceea ce ti-ar putea oferi? Cateva motive referitoare la utilizarea acesteia te-ar putea ajuta sa te decizi mai repede referitor la o achizitie care sa te protejeze pe intreaga perioada menstruala.

Protectie indelungata

In primul rand, trebuie sa stii faptul ca utilizarea acesteia te va ajuta sa te bucuri de protectie pe o perioada indelungata de timp. Si cand spunem asta vorbim de cateva ore, respectiv  6 – 8 ore. Astfel ca, este important de spus faptul ca o veti putea folosi in functie de anumite momente, cum ar fi intalniri, evenimente sau petreceri fara sa fie nevoie sa mergi mereu la baie pentru a o schimba. Astfel ca, o veti putea goli seara inainte de culcare si o veti aseza la loc in timpul somnului fara probleme.

Siguranta totala

Ai grija de tine utilizand cupa menstruala fara probleme, intrucat va va oferi protectie. Aceasta va va proteja de eventualele scurgeri care ar putea sa apara. Astfel, nu va veti mai ingrijora de urgentele care ar putea sa apara din timpul menstruatiei atunci cand va trezeati cu anumite pete pe lenjerie. Aceasta este flexibila, ceea ce inseamna ca se va plia tocmai bine zona respectiva, astfel incat sa nu aveti probleme. Mai mult decat atat, nu va trebui sa te imbraci in vreun anume fel pentru a masca purtarea acesteia.

Acestea sunt indicate si din punct de vedere igienic. Acestea nu declanseaza sindromul de soc toxic sau alte probleme, precum alergii sau uscaciune. Astfel ca, nu veti avea astfel de probleme.

Mai putini bani

Un motiv care va va convinge fara doar si poate sa va ganditi ca ar merita o astfel de investitie este acela ca veti economisi bani. Asta pentru ca o astfel de metoda se va putea folosi timp de cativa ani. Ganditi-va doar cati bani veti da pe absorbantele pe care oricum le veti arunca. Insa, achizitionand cupa menstruala veti scapa de grija banilor, fiind suficienta pentru a va scuti de bani dati in plus.

Senzatia de prospetime

Cupa menstruala este importanta pentru a va bucura de prospetime pentru intreaga zi. Aceasta va va ajuta sa va pastrati zona intima curata si aerisita. Asta pentru ca sangele nu va avea contact cu aerul, ceea ce inseamna ca nu va elimina un miros neplacut.

Usurinta in utilizare

Chiar daca nu pare asa, si la inceput o sa fie greu de folosit, cupa menstruala este usor de utilizat. Mai ales ca nu trebuie sa o schimbati de fiecare data, aceasta putand fi folosita timp de cateva ore fara sa o schimbati.

Metoda ecologica

Prin faptul ca utilizati o cupa menstruala, veti avea mai multa grija de mediul inconjurator, fara sa se mai produca poluare.

Asadar, aceste motive sunt destul de bune ca sa va convinga sa folositi cupa menstruala de acum inainte. Meritati tot ce este mai bun pentru dumneavoastra.

Leave a Comment