accesorii-pentru-piloti-de-drone

Top accesorii pentru pilotii de drone

In general, indiferent de brandul sub care este contruita, puteti utiliza o drona direct din cutie, insa cateva accesorii drone suplimentare nu pot decat sa va ajute sa treceti la nivelul superior. O multime de piloti noi in domeniul dronelor, trec cu vederea accesoriile pentru acestea pana in momentul in care simt ca le lipseste ceva atunci cand vor sa zboare cu drona.

Top accesorii drone

Asadar, pentru a va ajuta sa nu ajungeti in situatia sa descoperiti accesorii de care ati avea nevoie atunci cand este prea tarziu, prezentam cateva accesorii pentru drone. Veti fi impresionati de modul in care colectia de accesorii o sa va revolutioneze durata de zbor cu drona.

Baterii de rezerva pentru drone

Pentru multi piloti, zborul in jur de 20 de minute este departe de a fi distractiv. In special pentru videografii profesionisti, detinerea a trei sau patru baterii de rezerva este o necesitate, deoarece nu doriti ca timpul de zbor sa nu fie limitat de lipsa bateriilor.

Mai ales daca sunteti profesionisti si castigati bani cu drona, este pacat sa faceti treaba pe graba, sa nu obtineti rezultate perfecte, doar pentru ca nu aveti timp suficient la dispozitie. Asadar aduceti intotdeauna baterii suplimentare de rezerva cu voi pentru a zbura atata timp cat doriti sau cat este nevoie.

Elice de rezerva pentru drone

Cand drona ramane fara energie in baterie, puteti reincarca si veti continua sa zburati. Dar, odata ce elicele se deterioreaza, trebuie sa opriti drona imediat si sa le inlocuiti. Elicele sunt de obicei primul lucru care cedeaza la o drona, indiferent ca discutam despre drone ieftine sau unele foarte scumpe, totul datorandu-se naturii lor fragile.

Asadar, la fel cum in masina aveti o anvelopa de rezerva, asa ar trebui sa aveti cu voi si elice de rezerva. In plus, acestea costa foarte putin, astfel incat este pacat sa nu aveti cateva perechi de rezerva.

Protectii elice pentru drone

Va intrebati uneori daca exista un mod usor de a proteja elicele fragile ale dronelor? Aflati ca exista, trebuie doar sa montati niste aparatoare de elice pe drone pentru a va scapa de teama de zbor, protejand in acelasi timp si drona si persoanele din jur.

Fiecare drona are propriile protectii special concepute, care sunt extrem de fiabile si usor de utilizat. Fara indoiala, sunt un lucru indispensabil pentru toti pilotii de drone.

Incarcator multiplu pentru baterii

Nici voua nu va place sa asteptati incarcarea bateriilor pe rand, una cate una, nu? Daca aveti trei sau patru baterii veti astepta cateva ore pentru a incarca toate bateriile, timp irosit.

Cel mai bine puteti sa achizitionati un astfel de accesoriu pentru drone care va ajuta sa incarcati simultan un numar mai mare de baterii de rezerva, exista modele care incarca doua, trei, patru sau chiar cinci baterii. Asadar, veti obtine multe ore de zbor cu o singura incarcare efectiva.

Genti de transport pentru drone

Multe persoane isi iau drona in orice loc ar merge, astfel incat sa nu rateze niciodata o sansa de a zbura sau de a filma ceva foarte interesant. Daca faceti parte dintre aceste persoane, s-ar putea sa aveti aceleasi probleme, de exemplu, zgarieturi sau chiar elemente rupte in timpul transportului.

Vreti sa va asigurati ca drona ramane in siguranta oriunde ati lua-o cu voi? Atunci, o geanta speciala de protectie si depozitare este solutia perfecta. Gasiti pe Amazon dar si in Romania gentile Drone Pit Stop care va ajuta sa transportati in siguranta drona si toate accesoriile sale.

Card SD pentru drone

Poate fi extrem de frustrand cand ai pregatit totul pentru o filmare perfecta, dar cardul SD nu mai functioneaza sau este deja plin. Evitati aceasta situatie neplacuta cumparand cateva carduri de rezerva.

Cardurile va permit sa stocatie fiecare detaliu al aventurilor dvs si sa le transferati intre dispozitive. De exemplu, pe un card cu o capacitate de 32 GB puteti inregistra pana la aproximativ 40 de minute de filmari 4K.

Suport de aterizare

Uneori, zonele de decolare si aterizare nu sunt ideale si trebuie sa gasiti solutii prin care sa va protejati drona de pamantul umed, de nisip, zapada, etc. Acest pad portabil si usor de pliat va scapa de aceasta problema, nu va veti mai face griji ca deteriorati gimbalul sau ca zgariati camera. Este un accesoriu foarte uso de utilizat si transportat.

Parasolar pentru telecomanda / telefon

Lumina soarelui nu este prietenul dvs atunci cand vreti sa vedeti clar ecranul telecomenzii sau al smartphone-ului. Insa, cu un astfel de accesoriu, va puteti bucura cu usurinta de vremea buna si de zbor in acelasi timp. Acesta va va proteja tableta / telefonul de lumina directa a soarelui si o sa va ofere o vedere clara a ecranului. In plus, parasolarul este pliabil si usor de transportat.

Incarcator de masina

Un incarcator auto este o solutie foarte convenabila pentru a mentine acumulatorii dronelor incarcati pentru mai mult timp. Puteti incarca in mod convenabil bateria dronei sau telecomanda de la bricheta masinii.

In general, incarcatoarele auto sunt prevazute cu protectie de joasa tensiune si la supraincalzire, care intrerupe automat incarcarea daca tensiunea bateriei este prea mica sau daca portul brichetei depaseste o anumita temperatura.

Ce parere aveti de accesoriile pentru drone pe care vi le-am recomandat in acest articol, folositi unele dintre ele sau va ganditi acum sa le cumparati? Voi ce fel de accesorii utilizati pentru drona dvs?

Leave a Comment