suporturi-telefon-pentru-bicicleta

Tipuri de suporturi telefon pentru bicicleta

Daca ati decis ca este momentul sa cumparatu un suport de telefon pentru biciclete, trebuie sa stiti ca exista trei tipuri principale de astfel de dispozitive: suporturi cu carcasa, suporturi universale cu brate de prindere si genti pentru cadru.

Fiecare tip de suport telefon are propriile sale caracteristici speciale care sunt utile in situatii diferite. Poate fi destul de dificil sa stabiliti ce tip de suport pentru telefon este cel mai potrivit pentru dvs, de aceea in acest articol am decis sa va prezentam cateva lucruri pe care ar trebui sa le stiti despre fiecare tip de suport.

Suporturi cu carcasa

Aceste carcase sunt ideale daca aveti un dispozitiv specific pe care intentionati sa il utilizati cu suportul pentru biciclete. Acestea sunt de obicei formate din doua parti, blocul care este montat pe ghidonul bicicletei si carcasa proiectata special pentru modelul dvs de telefon.

Odata ce telefonul se afla in carcasa, pur si simplu il conectati la blocul de pe ghidon, asigurandu-l astfel de bicicleta. Quad Lock este cel mai bun exemplu de acest tip de montare.

Datorita legaturii puternice dintre bloc si carcasa si a calitatilor protectoare ale carcasei insusi, acest tip de suporturi sunt cunoscute ca fiind mai sigure decat alte modele.

Insa, daca aveti o alta carcasa pentru telefon, pe care o utilizati zi de zi, va trebui sa schimbati carcasa telefonului de fiecare data cand doriti sa utilizati acest suport de telefon pentru biciclete, astfel incat nu va mai fi atat de convenabil, dar aceasta poate fi o optiune buna daca doriti securitate sporita.

Aceste suporturi va permit, de obicei, sa pozitionati telefonul intr-o varietate de unghiuri diferite, unele chiar permitand o rotatie de 360 de grade, oferind o vizionare confortabila si convenabila in timpul plimbarii cu bicicleta.

Suporturi universale

Spre deosebire de suporturile prezentate anterior, monturile universale sunt compatibile cu majoritatea telefoanelor, fara a fi nevoie de un telefon anume. Acest lucru va ofera libertatea de a utiliza carcasa de protectie preferata, indiferent daca este impermeabila, rezistenta la zgarieturi, anti-spargere sau puteti sa nu folositi nicio husa de protectie.

Puteti utiliza orice carcasa pe care o doriti, atata timp cat dimensiunile acesteia si a telefonului sunt mai mici decat capacitatea maxima de prindere a montantului. Taotronics si TeamObsidian sunt doua dintre cele mai bune suporturi de telefon pentru bicicleta universale.

Datorita flexibilitatii de a schimba dispozitivele cu usurinta, unii oameni presupun ca aceste suporturi sunt mult mai putin sigure deoarece suportul nu este de fapt conectat la dispozitiv, pur si simplu tine telefonul la locul sau.

Aceste suporturi variaza din punct de vedere al constructiei, al materialelor folosite, incepand de la cele din plastic si pana la cele realizate din metal, asociate de obicei cu o banda din silicon sau cauciuc, pentru a tine telefonul pe loc in diferite puncte de contact. Mai multe puncte de contact, inseamna de obicei mai multa siguranta pentru telefonul dvs.

Genti pentru cadru

Partea avantajoasa pentru utilizarea gentilor pentru cadru ca si suport telefon bicicleta este ca pe langa telefon veti pastra acolo si chei, bani sau carduri bancare. De asemenea, puteti accesa cu usurinta si ecranul tactil al telefonului dvs, prin sectiunea frontala transparenta si clara, in timp ce restul gentii este inchis la culoare pentru a nu lasa la vedere celelalte obiecte.

In general aceste modele de suporturi nu se monteaza pe ghidon, desi sunt disponibile unele speciale pentru ghidon. Totusi, majoritatea acestor suporturi se monteaza pe cadrul bicicletei, lasand astfel ghidonul liber.

Daca sunteti interesati sa vedeti ecranul telefonului in timpul calatoriei cu bicicleta, probabil ca acest suport nu este cea mai buna optiune, pentru ca este montat pe cadru. Astfel, pentru a vedea telefonul va fi nevoie sa va uitati in jos pe cadrul bicicletei si acest lucru poate fi periculos daca va uitati in jos.

Daca pur si simplu cautati o modalitate de a tine telefonul cand mergeti cu bicicleta, precum si alte obiecte, atunci acest suport telefon bicicleta este o alegere excelenta. Daca doriti sa folositi telefonul pe post de GPS de exemplu, atunci va recomandam sa va orientati spre un alt suport.

Leave a Comment