camera-video-actiune-SJCAM-SJ8-PRO

SJCAM anunta seria SJ8 (SJ8 Pro, Air, Plus)

Inca in luna August a anului 2017 cand producatorul SJCAM a anuntat ca vor lansa noua gama SJ8, pe Internet au aparut foarte multe speculatii cu privire la specificatiile camerelor, preturile si caracteristicile lor. Acum, SJCAM au anuntat oficial cateva informatii cu privire la aceste noi camere video sport.

In primul rand, SJ8 reprezinta o serie de camere, nu una singura, similar cu seria SJ6 care avea SJ6 Legend si SJ6 Air. Aceasta noua serie se pare ca va include trei modele de camere de actiune: SJ8 Pro, SJ8 Air si SJ8 Plus.

In timp ce acest articol se va baza pe zvonuri si speculatii in mare parte, suntem destul de siguri ca suntem din ce in ce mai exacti cu informatiile pe care vi le vom oferi si ne asteptam ca specificatiile finale si oficiale sa fie aproximativ la fel.

Seria de camere video sport SJCAM SJ8

Este destul de evident ca, in cazul modelelor SJ8, compania doreste sa se lupte direct cu anumite nume de camere video sport din industrie, cum ar fi Yi, Xiaomi si chiar cele mai bune camere de la GoPro.

Cand am discutat pentru prima data despre aceasta serie, consideram ca va exista un singur model numit SJ8, insa asa cum am mentionat in acest articol, SJ8 este de fapt o serie de produse dintre care fac parte: SJ8 Air, SJ8 Plus si SJ8 Pro.

Specificatii tehnice seria SJ8

Am facut tot ce este posibil pentru a obtine o versiune timpurie a specificatiilor tehnice, astfel incat sa stiti la ce sa va asteptati cu aceste camere.

Va rugam sa intelegeti ca aceste specificatii se bazeaza pe zvonuri si informatii neoficiale. Chiar daca noi suntem destul de siguri ca ceea ce vom scrie in continuare sunt destul de precise, exista oricand posibilitatea sa fie si greseli.

SJCAM SJ8 Air

Aceasta va fi o camera video sport cu o baterie de 1200 mAh, procesor NTK96658 si Panasonic MN34110PA, modelul SJ8 Air fiind cel de baza al acestei serii. Punctul principal de vanzare va fi probabil pretul mai mic comparativ cu celelalte doua camera din aceasta serie.

Camera va dispune de unele caracteristici de mijloc, cum ar fi stabilizarea video, compatibilitatea cu telecomanda si suport pentru microfon extern. Spre deosebire de celelalte doua camere, aceasta nu va avea si un afisaj frontal, ci doar un ecran LCD tactil de 2,33” pe partea din spate.

SJCAM SJ8 Plus

Versiunea SJ8 Plus incearca sa obtina cele mai bune rezultate de la celelalte doua camere. Este o camera situata la mijloc atat din punct de vedere al performantelor cat si al pretului.

Acest model va avea un ecran dual. Ecranul LCD frontal este de 0,96 inch, in timp ce pe partea din spate va exista un ecran tactil de 2,33 inch. Cel mai important punct al acestei camere va fi faptul ca va inregistra la o rezolutie 4K si 30 de cadre pe secunda.

Este posibil ca stabilizarea video prin giroscop sa functioneze si la 4K si 30 de fps-uri. SJ8 Plus este alimentata de un cip Novatek NTK96683 amplificat de senzorul de imagine Sony IMX117. Deocamdata nu am reusit sa gasim mai multe informatii despre chipset-ul NTK96683.

SJCAM SJ8 Pro

Cea mai avansata camera video sport dintre toate cele trei va fi versiunea SJ8 Pro, singurul model care poate inregistra 4K la 60 de cadre pe secunda. Aceasta camera va veni cu un chip puternic Ambarella H2-2S85 si un senzor de imagine imbunatatit pentru versiunea plus – Sony IMX377.

Pro va avea toate caracteristicile si compatibilitatea celor doua modele mai ieftine si se pare ca va avea si suport pentru control vocal. Aceasta va fi prima camera SJCAM ce va avea implementata aceasta caracteristica.

Chiar daca au existat zvonuri ca SJ8 va avea si functie GPS, conform informatiilor pe care le avem pana in acest moment, acest lucru nu se va intampla.

Concluzie

In timp ce informatiile sunt inca neconfirmate si limitate, speram ca am reusit sa prezentam viitoarea serie SJ8 de la SJCAM in cel mai cuprinzator mod posibil. Asteptam cu interes sa vedem specificatiile finale atunci aceste trei camere video sport vor fi lansate.

Leave a Comment